Highl1 Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 ok znachi i to smo zavrshili :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 a za dopunu sutra sa tobom cemo da se dogovorimo:)tj.da ti damo pare pa ti zavrshi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 a za dopunu sutra sa tobom cemo da se dogovorimo:)tj.da ti damo pare pa ti zavrshi :D ← ne, nego cete da kupite dopunu za 064 i da posaljete risti na pm.. shto bih bilo shta ja zavrshavao kad nemam veze sa tim? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckO-BandiT Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Kekek Casper onuje igricu -) Bolji je Cak i od greAT bucka- :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckO-BandiT Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Hajli Onda si stvarno uvredio ostale igrace...citiram" Da popakujemo ove sa sela" a GhosT je rekao donece nam sira i kajmaka..Pa da je jeo toga ne bi bio onakav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 ok sledeci put cu da upalim paint, pa cete znati da je u pitanju zajebancija izvini shto ti nisam sad ilustrovao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 daj banuj ovog bucka malo sto kenja na b.netu Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Fato sta se cimash covece? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Hajli Onda si stvarno uvredio ostale igrace...citiram" Da popakujemo ove sa sela" a GhosT je rekao donece nam sira i kajmaka..Pa da je jeo toga ne bi bio onakav ← Nisam ja rekao da tju doneti sir i kajmak, nego sam rekao da bih menjao svoje ucesce na turniru za prsutu i domatji sir, zato sto volim prsutu, sir, kajmak itd, meni je metabolizam sjeban, tako da ja mogu da jedem dnevno 6 puta i opet cu biti ovakav zato sto se trenutno ne bavim nikakvim fizickim aktivnostima, zato sto moje telo jednostavno ne zadrzava mnogo sala i tih sranja, nego ih izbacuje svako jutro u wc sholju. Ne kapiram cemu agresivnost u 3cem postu, ako imash problema sa paznjom i tim stvarima, bolje izjavi nesto pametno ili se nashali na nash racun, umesto sto prozivash.e Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 to nije agresivnost. agresivnost= mamu li mu jeb** onu kretensku onom retardu na lederu, jebe** elf sa apmom 90 pic** mu materina luckersa. Mamicu li mu... to je agresivnost... i tako se upravo osecam. pis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) daj banuj ovog bucka malo sto kenja na b.netu ← stvarno bi ga trebalo banovati, puno sere balavac... Edited December 18, 2005 by kiki Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Bucka bi stvarno trebalo banovati, ali koliko je bucko bezobrazan toliko je njegov brat "hasu sin" fer i korektan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 da ne bude zabune treba mi 063 dopuna i uzeces broj od hajlija i posaljes mi sms-om :) inace obrazlozenje sto ne dolazim je ispit koji imam pocetkom nedelje jer sam mislio da ga necu spremati pa cu doci na tur ali sam ga malo ucio pa sam resio da probam ga spremim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Vidimo se za par sati. Risto jbg zao mi je shto ne mozes da dodjesh, ajde onda barem polozi taj ispit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RingeraJa[KG] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 E Riki stete sad mi jedino ostaje u ghosta da se nadam :D gl mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT.PunK Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Pa dobro,realni su pobednici.Aj dajte neki rep nesto pa mogu da vidim da "izadjete na televizor" ovamo u KG-u na nekig game emisijama.Video fileove ako imate. GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 stvarno bi ga trebalo banovati, puno sere balavac... ← Sto ti smeta bucko ako te vredja vredjaj i ti njega nemorash da pricash da ga banuju jer brate nije fora:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RingeraJa[KG] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Jel zna neko rezove sa qpa ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Ajde dajte rezove, smorih se chekajuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 1. ghost 2. duke 3. vodooman 4. vladoica tako mi vladoica rekao ko zna da li je istina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Nisam ja rekao da tju doneti sir i kajmak, nego sam rekao da bih menjao svoje ucesce na turniru za prsutu i domatji sir, zato sto volim prsutu, sir, kajmak itd, meni je metabolizam sjeban, tako da ja mogu da jedem dnevno 6 puta i opet cu biti ovakav zato sto se trenutno ne bavim nikakvim fizickim aktivnostima, zato sto moje telo jednostavno ne zadrzava mnogo sala i tih sranja, nego ih izbacuje svako jutro u wc sholju. Ne kapiram cemu agresivnost u 3cem postu, ako imash problema sa paznjom i tim stvarima, bolje izjavi nesto pametno ili se nashali na nash racun, umesto sto prozivash.e ← Heh :) Volis li i chvarke? @topic : Jel srle 03 nas drugar kovrdza? Ako jeste : GO GO KOVRDZA!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 gj za voodo-a if it's true :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckO-BandiT Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Sta Bre Ceo bnet ima vs mene?mislish da cu ja da cutiM ako si ti jachi ili starji.meni to nema veze ja samo odgovaram ovim "mafijsahima" sto se prvo kurce a to niko ne vidi vide samo kad bucko proziva nistha vishe..a sto se tebe tice gogo.Kolko se ja secam da sam bio BanneD 3 meseca ?zato sto sam ukrao franseu acc a kakve veze ima sto sam mu ja uzeo acc ?koji je tu razlog da me ti ban.....dosta vishe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RingeraJa[KG] Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 I moj brat ghost je pokazao skill gj mare najvise sam verovao u tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 sta if its true picka vam materina :) naravno da je true :)) risto u nerd :D :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts