darijan Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ohhhhh.... trenutak istine idem u americku ambasadu ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Malopre stigla na posao... Uspawala sam se jutrosa samo tako... Ono toplo, lepo, ma nije mi se ustajalo... I da ne beshe komshije koji je doshao na kafu, ko zna kad bih ustala... Sad chekam patuljke da se pojawe i krenu da smaraju... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ustao.....sad cu doruckujem....skidam neku ziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Ustao sam u 8.00 otiso po rezultate vadjenja krvi i ono sve je ok (pao mi kamen sa srca). - Posle toga ucio i sada pravim malu pauzu. - Juce bilo ok na RUR ZUR-u vidis neke ljude koje inace vidis svaki petak, :) i ponekog koga nisi bas dugoooooooooo video :) - Zvanicno sam sjebao aDSL modem kada sam mu budzio firmware, sada ne znam sta cu i kako cu, nov je 40 e ali mi se to ne daje, pokusacu nesto da izmajmunisam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 tjale me tera da se obucheeeem.. moram na neke preglede smarachke. auu kako me mrzi. auu kako sam gladan. auu jebem ti zivot. mankind: promena okoline je opasna stvar, pazi da se ne ugushish u panchevu! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 smor u armiji... malopre imali neki banket, or smthn... palo pivce i neka peciva :) sad treba da izblejim do nekih 12, pa palim kuci... da, naravno, spawam pa posle u 17:00 kod cika zube.. da mi jebe kevu osmici :\ no dobro, sve je to zarad nekog viseg cilja... jos samo da i ja skontam koji je to visi cilj, pa da mi bude makar malo lakse... enivej, umro od dosade... i mrzim jebene zubare :( Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Stavio render, idem da rucham. Josh samo danas i sutra da zavrshim sve poslove, pa u subotu za Beograd :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Dosao sa voznje na kojoj nisam bio 2 meseca...jbg mrzelo me I still haven't lost my edge Al taman sam potrefio trenutak kad da napravim comeback...sredio covek bash ono sto mi je smetalo..kikiki cita mi misli...stavio servo,opustio kvacilo,malkice zategao gas...nov menjac...weeee sad mi milina da se vozim :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 isterao sam zekija iz gajbe otishao je prvim zrakoplovom za otadzbinu:))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ^^ Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 pipila nessicu, mlo owde wrednowala, kao radila neshto, tracharila sa drugaricom... ali josh uwek pokushawam da se probudim, shto mi nikako ne polazi za rukom... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ^^ ← budalo ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 hihihi bash se uklapa u ambijent :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 strashno... :)) izgleda da je to popovo prokletstvo... dem ju!!! nisam ni trebao da kazem da me je pop startovao... ccc :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Sta oces ovo je pop nad svim popovima...daleko si dogurao mighsa :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 pravo vreme za spavanje...ili gledanje filmova... odgledah atilu...onako,nije los... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 sad pogledah klip koji je MiGsa postawio i mnogo mi je loshe... odoh da zapalim jednu cigaru da se smirim malo da ne bih lupala koje kakwe glooposti... uzas... :///// Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 (edited) izvini... (i ja sma se iznervirao)... ahhh...al ono gledam i neki pricaju o nekim pravima... ovoono... koja bre prava metak!... ta bre prava.. dkjahkdja ( )... Edited December 15, 2005 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 smor u armiji... malopre imali neki banket, or smthn... palo pivce i neka peciva :) sad treba da izblejim do nekih 12, pa palim kuci... da, naravno, spawam pa posle u 17:00 kod cika zube.. da mi jebe kevu osmici :\ no dobro, sve je to zarad nekog viseg cilja... jos samo da i ja skontam koji je to visi cilj, pa da mi bude makar malo lakse... enivej, umro od dosade... i mrzim jebene zubare :( ← Jebes takvu vojsku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 izvini... (i ja sma se iznervirao)... ahhh...al ono gledam i neki pricaju o nekim pravima... ovoono... koja bre prava metak!... ta bre prava.. dkjahkdja ( )... ← ma nema ti shta da se izwinjawash... nisi ti kriw shto ima raznih krretena na owome swetu... metak? da li su wredni da se metci troshe na njih... skupo je to owih dana... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 cudan dan. pade sneg. smeh smeh smeh. smehic ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 vratio sam se iz bga i gle.. pustio mayhem, album de mysteriis dom sathanas.. kakav ol' skul blek jooooj, suza mi na oko polazi od jachine tr00 bleka!!! majko mila kupi mi mayhema dva! pade sneg. gle stvarno i u panchester sitiju pochelo da snezi.. jej, sneg + lajbah danas = jej x2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ahhhhh proslo sve ok za usa vizu... :))) ajm hepi ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Vratio se od frizera pa idem sad malo da skidam neke progije pa na štreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Stigla kuci, kafica i tako to... sad cu da radim domaci... pa da idem u shetnju po snegu... :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts