Jump to content

Shadow ground

G!!!

Recommended Posts

jeste li igrai crimsonland!?! e pa izvodjenje je vrrrrlo slicno samo kamera nije onako udaljena i radnja se desava na jednom od jupiterovih satelita u buducnosti bla bla...

nego sjajna akcija !!! ja sam se zaista odusevio... game play je relativno plitak ali vrlo vrlo zabavan... samo napucavanje i nista vise se podrazumeva... usput se kupe delovi sa kojima se moze budziti oruzije na razicite nacine (tipa udvostrucuje se demage, povecava se kapacitet zarzera, ubacuje se seconadry mod)... grafika je sjajno odradjena i totalno u funkciji igre pogotovo real time senke koje umnogome doprinose atmosferi, jer je mnogo mracno pa setanje sa upaljenom lampom na samopunjive baterije izgelda vrlo zanimljivo....

znaci fina zabava upakovana u vrlo jednsotavan oblik sa sjajnom grafikom i brdom raznorazih aliena... ima i coop mod...

jedino njesra je sto nema ingame save sistema... nikakvog... nema ni check pointa vec samo save izmedju nivoa.. a jedan nivo zna da potraje bogami i po sat vremena pa zna da smori kad moras negde da ides ili ti pukne igra pred kraj ...

2 cd-a... grafika je totalno modabilna sa krdom opcija pa mislim da se moze terati i na proecnim makinama

nema cupanja kablova tu je dobar stari krk

poz

fallout_table.gif