Jump to content

795df samsung

badnick

Recommended Posts

kupio sam ga pre nekih god dana.da se odma razumemo imam garanciju,ali je servis daleko,a i ne bih da me namagarche iako odem da sam ja neshto sjebo...

od pre nekih 2meseca pochele su da mi se pojavljuju crte na ekranu.u poslednje vreme sve chesce i chesce(ponekad zauzmu i ceo ekran).nikako da izvalim zbog chega,kada.jedino sam izvalio da ne vole belo:)dakle ne idu preko dela ekrana gde je belo(najcesce).probao sam da ga odmagnetisem ,ne vredi.iskljuchim na par min,ne vredi.menjo refresh rejt,ne vredi...

o chem se ovde otprilike radi?

salt wat fish fresh wat fish?

uf jako moguce s obzirom da je kabl pritisnut uz zid stolom

crte su sive providne,kao shto rekoh ponekad nisu crte,nego ceo ekran "posivi"

shta bi josh moglo da prouzrokuje takve smetnje?

dakle kad budem trazio kabl,trazim kabl za moj model monitora,ili nije bitno?

kolko mozh da koshta?

hvala ti:)

salt wat fish fresh wat fish?

Ako su ti problemi te prirode onda nije u pitanju kabel vec fabricka greska iliti hladan lem koja se javlja kod Samsung monitora, ja sam od serije 20 monitora imao na cak 5 isti problem samo sto su se javljali povremeno neki u garanciji neki kasnije ali svi u prvih 15 meseci koriscenja, i onda kad ga malo "cusnem" on proradi neko vreme pa opet.

A posto ti je u garanciji jedini lek je da to nosis u servis, ja sam cekao i do 30 dana na opravku ali sa slanjem (put).

www.polovniracunari.rs