Pura. Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 E ovako obicno nisam naviko da trazim pomoc ovde ali vise neznam sta da radim! Prvo cu vam napisati moju configuraciju: Intel 3.0ghz ht leadtek 6600gt 2x512\400 ram MSI neo2-v-class(maticna) ostale sitnice nebitne Odma da napomenem da sam pre 1 mesec uzeo ovu neo2 maticnu jer mi je stara pokvarena zato sto sam je malo ogrebo i na novoj nisam nista podesavao! tj samo ubacio komponente instaliro win,drivere,ajmo Problem mi je sledeci : Call of Duty 2 (max podesavanja) na obicnim lakim scenama 16fps na mnogo jakim 1-0 fps! Battelfield 2 isti slucaj ostale igre necu ni da probam kad znam sta bi bilo! Iz mog gledista igra se ponasa ko da ima manjka rama ali neznam vise ni sam sta da mislim! Znaci Pojma nemam sta bi moglo biti i sta se desava ako znate pomagajte molim vas! Napomena: HL2 dok nisam promeno maticnu(sad nisam ni probo) mi je radio na 85 fps konstantno sve na max!kao i Doom3 thx unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 (edited) Oshtetjen os, spyware koji smara komp, zadnji drajveri za komponente [zvuk, chipset, grafichka]... Isto proveri i temperature samih komponenata. Mozda se greje neshto od istih. Edited December 4, 2005 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 nisi razmisljao da nije problem do same igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 max podesavanjaeto ga problem doom3 ti je radio lepo na max,a cod2 ne? rokni jos 512 rama,uzmi 7800 i rock on! salim se...brate sto moras na max?smanji Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 ma evo i ja sam sad skonto nisam ocekivao da je call of duty toliko do jaja uradjen ,, sad sam shvatio da je ipak tipa 7800gtx :D jebiga owned by a game:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Call of Duty je užasno neoptimizovan, a za Battlefield 2 treba 2GB RAM-a za normalno igranje na visokim detaljima. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts