Mare Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 VRLO mi se igra, a ne mogu da nadjem nigde cd key, pa ako neko ima, neka postuje ovde, ili napise pm, ili posalje na mail u mom profileu. Fala puno. Nema nigde po googlu, dzaba trazite. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Dok ne kontaktira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Cccccccc, kakvo blatantno krshenje pravila... Ne, ozbiljno, mogao si to i na PM. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts