Guest Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 a volish male gnomice, a? :) ← kad sam video onu gnomicu u novom warlock setu bash mi je bila super slatka chibiiiii glavni razlog zashto bi igrao radije alijansu su kineski farmeri - mislim da je poslednji cenzus stavio 80% kineza u hordu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 e ajde nemojte vishe da beeep kako deca igraju alijansu, shamana i paladina... stvarno mi je vishe beeep muka od vas i vashih provala, da ne pominjem sve ostalo shta lupate Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WZ-JumpeR Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 e ajde nemojte vishe da beeep kako deca igraju alijansu, shamana i paladina... stvarno mi je vishe beeep muka od vas i vashih provala, da ne pominjem sve ostalo shta lupate ← :-D Quote JumpeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 OPET! stavicu mu pass pa nece vise moci ni da pali komp, treci put postujem sa njegovim userom ← i treba. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 e ajde nemojte vishe da beeep kako deca igraju alijansu, shamana i paladina... stvarno mi je vishe beeep muka od vas i vashih provala, da ne pominjem sve ostalo shta lupate ← Priznaj teach imas 12 godina :PP Ma bre ljudi lupaju gluposti...cinjenica je da vise debila igra alijansu zbog paladina ali klinaca ima na obe strane dosta...pre neko vece lik iz mog gilda kaze e moram da idem majka mi ulazi u sobu i odnece mi tastaturu !! :P Drugi ga pita pa zar nemas rezervnu ispod kreveta ja je tu drzim!!! Sta vise reci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Igrice se i prave za decu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Priznaj teach imas 12 godina :PP Ma bre ljudi lupaju gluposti...cinjenica je da vise debila igra alijansu zbog paladina ali klinaca ima na obe strane dosta...pre neko vece lik iz mog gilda kaze e moram da idem majka mi ulazi u sobu i odnece mi tastaturu !! :P Drugi ga pita pa zar nemas rezervnu ispod kreveta ja je tu drzim!!! Sta vise reci :) ← HAHAHAHAHAHAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Ma mozete kenjate kolko ocete ali ja u gildi imam dorf loladina koji ima 14 godina a gotivniji je lik od 99% ljudi koje sam upoznao i na strani alijanse i horde ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ....eh ...a često se pitam...ko koliok ima godina...i dal sam najstariji......a onda ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Ma mozete kenjate kolko ocete ali ja u gildi imam dorf loladina koji ima 14 godina a gotivniji je lik od 99% ljudi koje sam upoznao i na strani alijanse i horde ... ← Ama bre mohi ne kazem ja da su sva deca automatski losa :) Nego cisto ima nekada smesnih situacija :) A i nervira me kada svi u 23:00 kazu aauuu must go to bed....jebote ceo zapad svi neki ranoranioci ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 pa figle nisu svi besposleni kao ti i nemaju svi forum da uzmu blok i da ih boli patka do 8 ujutro Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts