Jump to content

srpski horde guildovi

DzontraVolta

Recommended Posts

a volish male gnomice, a? :)

kad sam video onu gnomicu u novom warlock setu bash mi je bila super slatka

chibiiiii [:D]

glavni razlog zashto bi igrao radije alijansu su kineski farmeri - mislim da je poslednji cenzus stavio 80% kineza u hordu.

e ajde nemojte vishe da beeep kako deca igraju alijansu, shamana i paladina... stvarno mi je vishe beeep muka od vas i vashih provala, da ne pominjem sve ostalo shta lupate

Priznaj teach imas 12 godina :PP Ma bre ljudi lupaju gluposti...cinjenica je da vise debila igra alijansu zbog paladina ali klinaca ima na obe strane dosta...pre neko vece lik iz mog gilda kaze e moram da idem majka mi ulazi u sobu i odnece mi tastaturu !! :P Drugi ga pita pa zar nemas rezervnu ispod kreveta ja je tu drzim!!! Sta vise reci :)

Priznaj teach imas 12 godina :PP Ma bre ljudi lupaju gluposti...cinjenica je da vise debila igra alijansu zbog paladina ali klinaca ima na obe strane dosta...pre neko vece lik iz mog gilda kaze e moram da idem majka mi ulazi u sobu i odnece mi tastaturu !! :P Drugi ga pita pa zar nemas rezervnu ispod kreveta ja je tu drzim!!! Sta vise reci :)

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAA

Ma mozete kenjate kolko ocete ali ja u gildi imam dorf loladina koji ima 14 godina a gotivniji je lik od 99% ljudi koje sam upoznao i na strani alijanse i horde ...

Ama bre mohi ne kazem ja da su sva deca automatski losa :) Nego cisto ima nekada smesnih situacija :) A i nervira me kada svi u 23:00 kazu aauuu must go to bed....jebote ceo zapad svi neki ranoranioci ^^