ZeRoX- Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Zeroxe ti se nejavljaj, kladim se da bi te fata prebio u mensa iq testu. ← tebe ne bi ni pustili da ga radis kad bi te videli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 cekaj kakav je ovo turnir kad ja nisam pozvan ? pero ja mislio mi burazeri,neka te neka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 cekaj kakav je ovo turnir kad ja nisam pozvan ? pero ja mislio mi burazeri,neka te neka ← igrash emi i cs turnir istog dana ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 znao sam da sam nesto zaboravio jel ima neka kladionica,da se kladim da sharky nece proci 2 kola ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 znao sam da sam nesto zaboravio jel ima neka kladionica,da se kladim da sharky nece proci 2 kola ? ← bice na betog-u :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 znao sam da sam nesto zaboravio jel ima neka kladionica,da se kladim da sharky nece proci 2 kola ? ← ta opklada je blokirana, kazu dojava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 risto oces ici iz sm-a ili ces biti u ns pa da idemo odavde... :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 sve to moze da se pita preko telefona i par dana pred polazak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 a bas i nemora,bas moze i na rur-u a riki,i ti si dobio dojavu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 a bas i nemora,bas moze i na rur-u a riki,i ti si dobio dojavu ? ← da ali kasno, vec su blokirali uplate :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 koje su kvote zna li iko??? ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 Vazna promena!!! Igrachi van Beograda treba da uplate pare (300 din) na ziro rachun dok Beogradjani imaju opciju ili da odnesu pare u KGB ili da uplate na zhiro rachun Raiffeisen Bank Dejan Trujic 265-0000000373273-53 Uplatio - ime prezime (nickname) Svrha uplate - WC3 Turnir To morate da uradite pre ponedeljka 11-og decembra,ako ne uradite, ucice ljudi sa liste chekanja. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 extra ionako idem u Subotu u KGB :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 extra ionako idem u Subotu u KGB :P ← svaka cast shto idesh u kgb. Malo je cimanje ici do poshte ali bolje nego da bude likova "e stavi me na listu docicu" onda ga mrzi da se probudi ujutru i dodje na tournir. Ovako ce morati da da pare unapred pa neka gleda shta ce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 A ako neko sa liste chekanja uplati pre nekoga sa onog spiska od 32 igracha,jel on uskache umesto njega ili shta?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 jel moze neko iz bg da uplati za mene dacu mu pare cim dodjem tipa sharkija ko za prosli turnir ili ti highli ako mozes da das umesto mene dacu ti ja kad dodjem Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ako nekome treba ja cu da mu uplatim(iz NSa ofc ) samo neka kaze ovde ,nije frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ako nekome treba ja cu da mu uplatim(iz NSa ofc ) samo neka kaze ovde ,nije frka. ← E svaka ti cast car si, aj uplati meni ako mozes mrzi me da se cimam do poshte, i onako mi dodjesh 3 shisha :)), shalim se dobicesh pare u subotu 17. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ako nekome treba ja cu da mu uplatim(iz NSa ofc ) samo neka kaze ovde ,nije frka. ← to zeroxe care za svog training buddyja :) uplati dacu ti kes cim dodjem ofcourse :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ok,Gogo ti oprostis 3 shisha ja oprostim pola podloge,deal?;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 A ako neko sa liste chekanja uplati pre nekoga sa onog spiska od 32 igracha,jel on uskache umesto njega ili shta?!? ← naravno da ne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Vazna promena!!! Igrachi van Beograda treba da uplate pare (300 din) na ziro rachun dok Beogradjani imaju opciju ili da odnesu pare u KGB ili da uplate na zhiro rachun Raiffeisen Bank Dejan Trujic 265-0000000373273-53 Uplatio - ime prezime (nickname) Svrha uplate - WC3 Turnir To morate da uradite pre ponedeljka 11-og decembra,ako ne uradite, ucice ljudi sa liste chekanja. ← Ponedeljak - 12ti , Nedelja -11ti Kazem zato sto mi je tad rodj. 11-tog Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ponedeljak - 12ti , Nedelja -11ti Kazem zato sto mi je tad rodj. 11-tog ← josh moramo maretu da slavimo rodj, gad dem Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ponedeljak - 12ti , Nedelja -11ti Kazem zato sto mi je tad rodj. 11-tog ← ocu u metrou brdo visikja da bude jel ti jasno :)) da slavimo vladicino osvajanje tura i maretov rodj :)) btw zeraxe znaci racunam na tebe da ces platiti ?:)) kes stize u nedelju zajedno sa masterom :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 ocu u metrou brdo visikja da bude jel ti jasno :)) da slavimo vladicino osvajanje tura i maretov rodj :)) btw zeraxe znaci racunam na tebe da ces platiti ?:)) kes stize u nedelju zajedno sa masterom :) ← da, kad ti vladica kaze skoci, ti pitaj, koliko visoko. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts