Highl1 Posted December 2, 2005 Author Report Share Posted December 2, 2005 ako neko nema 10 minuta da ode do poshte, ne treba ni da dolazi na turnir. A ti longley, stvarno ne vidim zashto bi ti bilo ko uplacivao od beogradjana kad te niko ne zna. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 kako uplatiti ucesce na turu, na putu ka skoli faxu bilo sta slicno proci pored banke/poste jebeno bilo cega gde moze da se uplati, traziti obicnu uplatnicu (ne kosta nista)uzeti uplatnicu otici na zeljeno mesto, naci 30sec(malo vise za onoga ko sporije pise)izvuci uplatnicu i napisati (ime prezime adresa,wc3 turnir nick,prepisati broj ziro racuna)potroseno svega ~30sec, naci minut vremena mozda i dva ako ima guzve, otici do poste/banke na salteru dati 300din i uplatnicu za koju ste potrosili citavih 30sec, sacekati ljubaznu tetu da ukuca sta treba u comp uzeti duplikat. to je bio jednostavan tutorial "kako ucestvovati na turniru za 60sec" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 nije mi tesko da vam uplatim svima,ali vec treba da dam 900 kinti za mene Gogu i Vladicu,sry ljudi ali nemam vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 nije mi tesko da vam uplatim svima,ali vec treba da dam 900 kinti za mene Gogu i Vladicu,sry ljudi ali nemam vise... ← napravi expanziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 ekspanzija ^^ Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Ja sam rekao zasto meni i lepo sam zamilo bilo koga iz BG-a , ne mora Zerox , ako niko nece ok , jebiga... ← Oticicemo ja i ti zajedno do poste da uplatimo,eto moze za sledeci vikend ako si raspolozen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) stvarno ne vidim koliki je to cim. Nije da je NS metropola sa 2 poste pa da su redovi od po 5 sati. Ali mrdnite malo to dupe iz te stolice, ili napravite jos jednu lokaciju u glavi osim skole i kuce ( kompa ) Edited December 3, 2005 by Snou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) Ok , ja sam samo pitao ako neko moze , ako ne moze , samo recite mrzi me /necu/ne mogu i ok... @Freeman: Vazi za uplatu... Edited December 3, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 necu da ti uplatim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 nije mi tesko da vam uplatim svima,ali vec treba da dam 900 kinti za mene Gogu i Vladicu,sry ljudi ali nemam vise... ← thx zeroxe :) cim dodjem dobijas kes i cas iz wara mozda cak i autogram :) c u on lan Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ne ,ne nego ce dobiti autogram na novcanici....kao je sto sam dobio od vladice.... btw Vladice bre skupi su ti autogrami..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ne ,ne nego ce dobiti autogram na novcanici....kao je sto sam dobio od vladice.... btw Vladice bre skupi su ti autogrami..... ← 15-og pravimo mishi bakljadu na aerodromu, svi ste pozvani Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Kao prave babe ste. Pazi Gogu "nemam vremena" :))) A shta ti toliko imash da radish sa svojih 14-15 godina? rofl Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Kao prave babe ste. Pazi Gogu "nemam vremena" :))) A shta ti toliko imash da radish sa svojih 14-15 godina? rofl ← Ono shto ti neces uraditi za ceo tvoj zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 prositi go na sred Novog Sada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ovaj zerox je jedini izvalio gogu Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 pa logicki odgovor na ono pitanje :) zasto su mi skupi autogrami zato sto sam vladica ,,pobogu,,, :))) zeeroxe si kesirao ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 To Goga: Gogo sigurno si dobio komp pre godinu dana, a pre pola godine si saznao za WC3 i sada ovde mi shirish muda po netu... So please shut up... To Vladica: Ja imam #1 autogram koji je dat od strane "nasheg najboljeg igracha" :) Ne znam Vladice da li se secash kada sam ti ja tada rekao da ce da taj autogram tek vredeti za 2-3 godine, a ti si mi tad rekao: "To sad vredi" i bash si bio u pravu (tada) :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 vudu 1 vladica 0 gg no re Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ovaj zerox je jedini izvalio gogu ← nisam mi probao da budem duhovit,nego kad Goga krene sa onim pricama da ima posla...Jedini posao koji normalan 15ogodisnjak moze da ima je da bude u skoli ili sa ribom ako je ima,ili mb da trenira nesto a koliko znam Goga trenira samo ladder tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) si siguran da ima 15 ?! Edited December 3, 2005 by Snou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 To Goga: Gogo sigurno si dobio komp pre godinu dana, a pre pola godine si saznao za WC3 i sada ovde mi shirish muda po netu... So please shut up... To Vladica: Ja imam #1 autogram koji je dat od strane "nasheg najboljeg igracha" :) Ne znam Vladice da li se secash kada sam ti ja tada rekao da ce da taj autogram tek vredeti za 2-3 godine, a ti si mi tad rekao: "To sad vredi" i bash si bio u pravu (tada) :) ← hmm voodo samo ga cuvaj tek ce da vredi nebrini :) zeeraxe replay jesi kesirao :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) hmm voodo samo ga cuvaj tek ce da vredi nebrini :) zeeraxe replay jesi kesirao :) ← Molim te,ali molim,preklinjem da pocnesh vishe da pishesh kao jebeni covek,znaci ovo je zlo i ti i ona jelenica ne znate da pishete jebeno,ne znash ko je gori,dobro ona barem zna pravilno da napishe recenice,ali bez "." i ",",ali ti brate ni jedno ni drugo ne znash,pocni da koristish jebenu . i , MOLIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited December 3, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 nisam mi probao da budem duhovit,nego kad Goga krene sa onim pricama da ima posla...Jedini posao koji normalan 15ogodisnjak moze da ima je da bude u skoli ili sa ribom ako je ima,ili mb da trenira nesto a koliko znam Goga trenira samo ladder tako da... ← To shto je tvoj mozak prirodno ogranicen samo na 3 stvari u zivotu, ne znachi da je i tako drugim ljudima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts