Jump to content

turnir u ns worldnet

Pishkavac

Recommended Posts

na turinir je prvo dosao igrac rome toti .... znaci strasno

gari imao 11:0 sa tajnijem ispucava ko lud :)

turnris je osvojila ekipa copavci ...

1.copavci

2.toxic

3.srbija

4.net21

turnir je bio sa dve dobre dve srednje i ostatalk bruka losih ekipa :P

copavci 7:0

toxic 4:3

srbija 4:3 <---- u partijama

net 3:4 u

repovi ce biti postovani ..... ima jedan dobar rep finale protiv toxica ... ovo ostalo je bilo izivljavanje ...

TOOOOOOOTIIIIII

don`t eat yellow snow !!!!!

play hard go tard

if noob would airplane bnet will be airport

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bilo je stvarno dobrih partija i svaka cast copavcima :) i neverujem da bas nikog ne zanimaju dobri repovi...mi smo realno lose odigrali,falio nam je jedan igrac pa smo morali uzeti prvog sto se nadje :) itd. sto smo izgubili,izgubili smo od copavaca i svaka im cast odigrali smo losije i zasluzili su da pobede a sto smo pobedili bilo je izivljavanje i nije vredno gledanja...

Da pogodim 4 rapiera power threads jedan aegis? i jedan aegis u kokosci, ako zatreba?

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Da pogodim 4 rapiera power threads jedan aegis? i jedan aegis u kokosci, ako zatreba?

i onda to pile mora da zagine kod roshana ne bi li bilo moguce pokupiti taj rapiera, e sada za tebe loshmi to turnir nije posto nije bilo najavljeno niti je iki pricao o njemu, ako nije turnir ne zasluzuje nikakve komentare, to je neko nocno okupljanje e sada zamisli kada bi svi postovali proseravanja sa nocnog okupljanja i repove gde bi kraj bio?

prevelik ti avatar m8

ne mare bilo je 3 rapiera i power treads... lol

i nije bilo okupljanje vecv je trebao da ispadne tur od 8-10 ekipa max samo sto vecina po obicaju ispali pa je bilo samo 6..

dok je u deusu bio veliki turnir na koji su dosli 15 dobrih ekipa, jos je turnir bio humanitaran, a niko iz novog sada nije hteo da dodje. stvarno glupo...

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

dok je u deusu bio veliki turnir na koji su dosli 15 dobrih ekipa, jos je turnir bio humanitaran, a niko iz novog sada nije hteo da dodje. stvarno glupo...

i couldn't agree more

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

kako niko nekonta da bi dosao u bgd treba ti 20e vozovi neradi hrana cimanje ovo ono ....

nije nikom cale karic .....

ja bi imao pare zato ostak mog ili nekok drugog tima nebi imao ...

pa onda gledas jeftiniju varijantu jedes gajbi pre nego sto krenes poneses sendvice i treba ti 800 din.

prevelik ti avatar m8

na turinir je prvo dosao igrac rome toti .... znaci strasno

gari imao 11:0 sa tajnijem ispucava ko lud :)

turnris je osvojila ekipa copavci ...

1.copavci

2.toxic

3.srbija

4.net21

turnir je bio sa dve dobre dve srednje i ostatalk bruka losih ekipa :P

copavci 7:0

toxic  4:3                 

srbija 4:3                  <---- u partijama

net 3:4 u

repovi ce biti postovani ..... ima jedan dobar rep finale protiv toxica ... ovo ostalo je bilo izivljavanje ...

TOOOOOOOTIIIIII

Ne, ne, bile su dve dobre, dve lose, i ostatak bruka losih...

Za trece mesto, smejurija, igrali smo ffa, Babojeb je imao taurena, i zagradjivao nas je dok bezimo, da nas fletcher ubije, imao je 112 clarity potiona, i u jednom momentu skor 0:26, i jos uvek smo ownovali. A mi smo jako losi, a zamislite kakvi su onda net21 :)

A i mi smo izgubili samo 2, od toxica, ne slaze ti se racunica, a dobili smo ih 1, i net 2 za trece mesto i jednom u grupi. U nasoj grupi je bio pogub zbog ispala.

images.jpgNe dajte mi divine u ruke! :P

to sto ste nas dobili jednu od bo3 u polu-finalu... uf kako smo pizdeli, jebeni abuse majke mi ni sad ne znam sta bi radio vs toga a da je pooling retardirano neogranicen tt..al stvarno

evo njihovog picka : kotl,trol,omni knight,chen i morfling...morphilng do lvl-a 6 samo sastavi hand of midash a chen kripuje u shumi(ubili smo ga 3-4 puta gang bang) a kad morf dobije lvl6...ijuuuu samo adapt,kotl baca chakru i ovaj non stop koristi midasha i trol do na lvl-u 12-13 ima avatar,divine i aegis tt a i morph je imao ouch..pokusali smo i push ali pored 2 jaka wave i chenovih kripova + omni ulti jebeno nista nismo mogli a srusli smo vam 6 kula..strasno jebote

nadam se da ste sami videli koliko je imba i da pooling treba ograniciti kao sto sam predlagao :)

Edited by LoSmi

Ma brate vi svi novosadjani ste ispali picke , lako vam je bilo da odigrate tur u ns-u a za bg vas je boleo kurac, i stvarno pricate o nekim partijama sa divajnovima aegisima i ko zna jos cim .Ljudi to nisu dobre partije verujte mi , pa alo da lik ima 11-0 na turniru je idiotizam .... suvise je ocigledno da na vasim turnirima nije bilo timske igre i da se vasa cela timska igra zasnivala na pulovanju ... pa pogledajte samo par repova sa turnira u deusu , pogledajte partiju plato vs deus u finalu winera i vidite sta je timska igra, i sta je potrebno sve da bi napravili jedan push , i koliko malo je potrebno da se izgubi partija , jeste da nas je plato pregazio tu partiju ali to je bilo samo zato sto smo se raspadali i imali gomilu bad lucka , tu partiju bash nam nije tim bio na nivou. I onda uzmite i pogledajte partiju protiv dzukela ili inf1, i tada shvatite sta je dota.

Sto se kesha tice , znate li vi da su se inf 1 i 2 iscimali , njima je rebalo 6000 din da dodju , ali su dosli zato sto je bio humanitarni turnir i nisu bili picke i rekli , jao pa nemozemo ovo ono , hladno nam je , piski nam se , kaki nam se , e vidite i oni su zato ispali ljudi , i nisu se do nedelju dana pre tura kleli kako ce sigurno doci. Stvarno za ovaj turnir novosadjani bas ste ispali picke.

About WW.

Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not?

I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars

Priceless

p0z za sve

1.to u principu i nije bio bas pravi tur,vec vise odmeravanje snaga...

2.repove cu okaciti u najkracem roku, tj. cim saznam kako da ih attach-ujem

3.@Tesla:ko kaze da nije bilo timske igre?Pogledaj rep finala protiv toxic-a,prva partija,pa ces videti kako im je samo 1 greska sjebala citavu partiju....A sam pick heroja govori o potrebnoj kolicini timske igre i skillu,

Nas pick:

Scourge:Faceless Void,Doom Bringer,Death Prophet,Magnataur,Bone Fletcher

Sentinel:Crystal Maiden,Troll Warlord,Enigma,Tauren,Centaur Warchief

3l3m3n7[copavci]

Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night

Dota[Copavci] aka 3L3M3N7

@tesla

-sada ide stvar koju ja nikome nemogu da objasnim ....

1. nisu novosadjani ispali picke ....

2. gazda se usrao beogradjana LOL

3. na turu se usrao i nas i toxica ... pa nas stavio u istu grupu ...

4. ja nemam 6000din i nije da nisam hteo da dodjem na tur

5. sta je bilo kada smo ja i chezy dosli u bgd ? -.-

@fata

1.istina je da je 800 din bgd

2. istina je isto da niko nece da dodje ... ne zato sto se boji nego ih mrzi da se cimaju ..

3. ja bih licno dosao ...

e sada sto se tice turna u ns koji ponisten sto su se ljudi svadjalli oko pravila

znaci ekipe koje su se svadjale zbog pravila su bile 90% novosadske O_O

a beogradjani su rekli pravila koje su svi rekli .... da moze ring da se prebaci i tako to ..

END OF STORY

nadam se ....

budzenje drugih heroja treba da bude dozvolljeno i netreba da bude ograninceno ! iz sledecih razloga

1. heroj koji budzi je onda beskoristan

2. to je odraz timske igre..

3. to je isto ko u kanteru kada ti neko baci snajper ili neku pusku a ti ako znas da igras sa snajperom ili m4 ti ces ih ownovati ...

Edited by Pishkavac

don`t eat yellow snow !!!!!

play hard go tard

if noob would airplane bnet will be airport

Ewo repovi,na malo cudan nacin[sry],ali nisam uspeo da okacim,pa mi se ovaj nacin cinio najjednostavnijim.1.Odete na www.yahoo.com 2.odete na mail opciju

3.User Name:TurnirNs@yahoo.com Password:Samsung

4.Odete na opciju inbox i tamo se nalazi mail s repovim

Zasad sam okacio finale:cop vs toxic;polufinale:cop vs net21 i jednu partije iz grupa vs ekipe iz kaca

Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night

Dota[Copavci] aka 3L3M3N7