Vladica Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 sta nisi ocekivao pa nije on pao skruske ← zeus se iscupao kako je ocajno odigrao protiv spella i protiv mene pre par meseci na b netu :) bio sam ubedjen da ce biti ubedljivo najslabiji 4k igrac ali eto :) pokaza da ima jos trikova dok btw apm je mamara i za spella i za hasuobsa zamisli njega da posalju na usavrsavane tamo malo da vezba 3 meseca :)) izasabi spirit moon #2 provereno :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 pa bio je i apm tamo, na weg-u i nije proshao grupu as we all know. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 pa kad je imao vrlo jaku grupu....treba dobiti Skyja i zacarda u top formi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 sky je tad bio daleko od ikakve forme :) za zad-a stoji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 zeus je zablistao kada je trebalo, znaci strasno da 4k pegla sve sa igracem manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 tj. 3K !! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 prejaki su. Mislim da je samo sudbina htela da grubby izgubi od shorta na wcg-u, a i tod nije imao srece protiv sky-ja. Svaka im chast, svaki cw sa 0:1 su pocheli, i sabili mym 2x u finalu za redom. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 sky je tad bio daleko od ikakve forme :) za zad-a stoji ← rekao sam za Zada u top formi,a treba dobiti i Skyja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 daj bre da spell i hasu obs stave sve njihove acomplishments na gomilu nemogu da prismrede jednom apm-u eswc acon i sve zivo sto je decko odigrao a nije bio kao sk(frog,heman,inso,domi) i 4k (grub tod zeus fury) i koreji :) da vezba koliko oce btw 4k 4tw svaka im dala nije mi jasno kako shourt round moze da dobije nekoga 2-1 na wcg-u a posle da nemoze jednu da mu uzme... cudan je decko ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 ali apm dobija para kolko spell + hasu zajedno, o tome nisi mislio? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Zeus stvarno igra ocajno u poslednje vreme :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 da, a sabio je storma i romea shto ja nisam ochajan ko zeus. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Nisam znao da ih je sabio, ali uglavnom svaki njegov replay koji sam gledao u zadnje vreme je izgubio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts