Doca Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Matore ownuju Inace sad sam pricao sa cosmicom i on mi rekao da stavim sliku za njega posto on igra WoW...pa da mu uchinim... kad bude postao kamiondzija on ce da zalepi ovo: Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 :D ceo zivot gledati na jednu sliku,mastati o tome kako bi jednog dana mogo da je opalis, nakraju kad odrastes shvatis ebale me poznate licnosti, napravis vizu odes u austriju ili nemacku i karas qualitet:D kao sto rekoh Nase Ribe I Svabice Rullzzz! ovo ostalo naduvano smece :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ^^ eh Puro, josh si "mlad, zelen i neukusan" Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ^^ eh Puro, josh si "mlad, zelen i neukusan" ← a ti si ga probao? "Matore ownuju" sve lepse od lepseg... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 pa zamisli se malo... ovoj matoroj mozes svasta da radis ili da nadjes u gradu neku extra mladu picu kojoj gurnes mali prs' ,i ona pocne da plache... kapiras??? na to sam mislio...sto se tice izgeda,naravno da su mlade do jaja... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 pa zamisli se malo... ovoj matoroj mozes svasta da radis ili da nadjes u gradu neku extra mladu picu kojoj gurnes mali prs' ,i ona pocne da plache... kapiras??? na to sam mislio...sto se tice izgeda,naravno da su mlade do jaja... ← upravu si mlad jesam, zelen verovatno ali niko se nerazume u ves masine ko ja (na ovo cekam subin i raazekov odgovor) CENTRIFUGA 4 EVA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 aj nek neko okaci ovu keyru negde drugde..nesto mi se baguje link..tj krene pa stane na nekih 20%..bio bih vam vrlo zahvalan Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 @Admin shto si mi izbrisaopost ako sam kamindzija stavlja cu slike golih riba ali ajde kad mora obuchena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 lol e ne znate vi sta je centrifuga,samo tako centrifuga(Rules) 4EVA :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 subo, ko je ta na slici? jbj definitivno ← brate nemam pojma ...neka nasha riba sa sajta www.yu-mp3.com..kao na moru u grchkoj se slikala :)))) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 pu admina ko mi obrisa post! ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Rancid Blade ,decko ti nemash veze sa ukusom ,sve ribe koje si okacio su cak odvratne kravetine :S ← nama me 1 dan,i odma se javi neko ''pametan'' ok,decko,ti si kamiondzija,kad potavis topic ''fine anoreksicne manekenke'' ja cu kaciti umetnicke slike, a dotle Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 aj nek neko okaci ovu keyru negde drugde..nesto mi se baguje link..tj krene pa stane na nekih 20%..bio bih vam vrlo zahvalan ← Proverio sam definitivno je do tebe meni skida normalno.... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 :((( cu da probam ponovo ondak Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 OMG! ovoj seki gore se vidi ribica...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa modosi skidajte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mama mi zabranila da idem na rur...kvarite decu:) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 26, 2005 Author Report Share Posted November 26, 2005 ako sam pokvario bar jedno dete,ja sam zadovoljan Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ja sam pokvario jedno dete, hihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 znam da nije kamiondzijska ali moram je staviti Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 tesko bi mi vozli kamion pored ovih slika :)) ← buahahaha Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 znam da nije kamiondzijska ali moram je staviti <aria giovanni> ← de nije kamiondžijska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Fala lepa! Edited November 29, 2005 by Ajkulica Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 29, 2005 Author Report Share Posted November 29, 2005 Fala lepa! ← ja popih jednu raketu,pa nisam siguran,ali cini mi se da nema dovoljno velike sise Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts