Spu [RuR] Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ← ali praying angel pilled up pupils Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 josh samo da nisam pokidao dasku.. ← kod skachesh po WC sholji ko nenormalan ;oP naravno, uz zhelje da novi snowboard bude izdrzhljiviji... =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 E, a kad vi tachno palite na taj Kop? Poshto idem i ja 28-og, pa se mozda vidimo ako budete tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mi se vratili sinoc, i ivan i josh par njih se vracaju danas :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 josh samo da nisam pokidao dasku.. ← Oooo, ko nam se to ugojio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 edit: jeste da mi ovih dana karma ide u minus, ali ja sam dobra dusha koja zasluzhuje neku dobru dasku ← golemo ide u minus...dovoljno si bio pas... E, a kad vi tachno palite na taj Kop? Poshto idem i ja 28-og, pa se mozda vidimo ako budete tamo... ← 5. marta ponovo...weeee _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 Oooo, ko nam se to ugojio? ← kali je debeli :))))) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 5. marta ponovo...weeee ← a? zar odma posle balgerije palish na planinu il? ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mi se vratili sinoc, i ivan i josh par njih se vracaju danas :P ← Znao sam ... kurate sam srece ove godine pa to ti je. Ortaci neki ishli na Pamporovo, ali smenu posle mene. Propustio sam sve moguce ski vikende zbog raznih stvari, i sada opet nece biti nikog poznatog na Kopu (dobro, osim drushtva sa kojim idem, golemog drushtva ). Jbg, ja cu svejedno skijati. 5. marta ponovo...weeee ← E, a ja se vracam 4. . Mada postoji shansa da zapalim opet 11-og, ali slabo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 a? zar odma posle balgerije palish na planinu il? ( )... ← aham. mozes i ti sa nama...idemo na 3-4 dana, samo da se izdivljamo jos malo na blagim stazicama...hihihih...i da jos malo kupimo bordere po stazi milica i ja idemo sigurno...za kalija i ivana se jos ne zna...nadam se da ce i alena sa nama, ali nije sigurna zbog treninga ...a pedja, nasa domacica ce bilo kako bilo biti primorana da ide ...enivejz pozvan si :)))) E, a ja se vracam 4. . Mada postoji shansa da zapalim opet 11-og, ali slabo... ← ahahhaha...mi mozemo najkasnije do 10og da ostanemo, a i to tesko...nece biti para za to zadovljstvo... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 kali kali jesi krme.. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 mnogo sam dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 23, 2006 Author Report Share Posted January 23, 2006 ma djudju i ja smo zakon. priznaj ivane. realno. a fora za bugarsku je jos jaca! realno najjaca... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 djudju? jel to ono prazno mesto na žici pored tebe koje jedino ti vidiš kao 2m visokog ružičastog zeku sa nidecker bordom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 e bas si gadan... i jos uzgred nisi priznao i dalje, bar ne u siroj javnosti. :D _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 najbolje ste, žao mi je što nisam dovoljno dobar da bih se vozio s vama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 ah... koji sarkasticni ton. picko. a znas da jesmo. :P _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 samo mi vi dajte dodatne motive da se latim tog vašeg СНОW БОРД-А.. šalu na stranu, dobre ste, naročito ti sa svojih 15 dana skijanja ukupno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 (edited) ne znam...bas sam pricala sa milicom...ona ne veruje da sam tako dobra, kao da mi se sve od prosle godine samo sleglo i da sam onda pokidala... a u nedelju ujutru smo odma uvatile prvu zicu i pokidale crnu duboku, jedino sto nas je onaj border iz hani banija zaebo, posto se sjurio i ceko nas na onom delu de se crna spaja sa crvenom, i to kao smeker seo i zableao... :) ali sve u svemu najbolja voznja celog vikenda, samo je smor sto je bilo puno brrr jebeno :(... mada i ona kad smo se snimali kali milica i ja nije bila losa, sta vise....samo bedak sto smo tad probale onu foru da se uvatimo za ruke i da zajedno spustimo jedan deo, al nam nije uspelo...:(( Edited January 24, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ja vozim bolje skejt od vas! Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 ja vozim bolje skejt od vas! ← :* znam. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ne znash i . (tachka) ZHENAMA JE MESTO U KUHINJI :)))) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 jedna ce ti sutra polomi glavicu i to bordom...:P picko, samo si ljubomoran :PPP _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 najbolje ste, Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ...a pedja, nasa domacica ce bilo kako bilo biti primorana da ide ... imas sretje da sam ja jedna izuzetno podmitljiva osoba postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts