oddball Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 sacekajte da se vrati strabak da kaze kakav je bio moj pad. ja ga nisam video (al' sam da osetio) ali on je zato bio odmah iza mene. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 kad mozhemo ochekivati snimke na kompakt cedeu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ivo, odlichan avatar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 kad mozhemo ochekivati snimke na kompakt cedeu? sh'a te gabri?! tje da bidne, tje da bidne... alena prebacuje sirovinu na komp pa tju ja uzeti kamericu i prebaciti na moj komp pa tju da exportujem u DivX pa tju ti dam... jebote, kako komplikovana procedura.... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 ivo, odlichan avatar :) ← znam ;) sh'a te gabri?! tje da bidne, tje da bidne... alena prebacuje sirovinu na komp pa tju ja uzeti kamericu i prebaciti na moj komp pa tju da exportujem u DivX pa tju ti dam... jebote, kako komplikovana procedura.... ← mislim da to nije do procedure, vec do onih ko je obavljaju...bojim se da nisu preterano inteligentni (izuzimam alenu :PPPP) :PPPP ja sam odgledala danas kod alene filmice i mogu vam reci... da ovaj kali nema pojma sa snimanjem:) hihihihihihihih... salu na stranu, realno mnogo je zaebano voziti i snimati...:) i ako to uzmemo u obzir...snimci su krajnje oke...:) sve u svemu...ocu i ja kompakt cd ;) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 aham. mozes i ti sa nama...idemo na 3-4 dana, samo da se izdivljamo jos malo na blagim stazicama...hihihih...i da jos malo kupimo bordere po stazi milica i ja idemo sigurno...za kalija i ivana se jos ne zna...nadam se da ce i alena sa nama, ali nije sigurna zbog treninga ...a pedja, nasa domacica ce bilo kako bilo biti primorana da ide ...enivejz pozvan si :)))) ← znaci ti bash ne volish ove tvoje drugare... josh 3-4 dana mog prisustva a pre toga jedno 7 dana, lele gde ce ti dusha:)) (btw. shta su ti skrivili ako smem da znam? :D) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 e sledeći put ću vas ja snimati, nije frka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 ahahahhahhha... m' daaaaaaaaaj....:) volim ja njih...gistro :PPP enivej...u narednih 15ak dana bismo morali znati ko ce na kop...da nesto izmuljamo smestaj! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 e sledeći put ću vas ja snimati, nije frka.. ← ah da...ti si dovoljno brz da nas pratis :))))) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ah da...ti si dovoljno brz da nas pratis :))))) ← TOUCHE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ha-ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 znaci ti bash ne volish ove tvoje drugare... josh 3-4 dana mog prisustva a pre toga jedno 7 dana, lele gde ce ti dusha:)) (btw. shta su ti skrivili ako smem da znam? :D) ( )... migsha, ti si sa ivanom u sobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 a kali s kim tjes ti u sobu ? ^_^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 idem s njima dvojicom, da im se smejem 24-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ja se prijavljujem za kop. ako se vratjamo iz bugarske u nedelju ujutru mozemo uhvatiti bas za kop u ponedeljak u 07:00 (ujutru) i da se vratimo u chetvrtak onim u 16h (6.- 8. marta). ako je ta varijanta rachunajte me 100%. @mjau: bitju dovoljno glup da ti ne dam kompakt cd :P p.s. meni je svejedno s' kim tju u sobu, savrsheno sam kompatibilan... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 ahahahaha..dace meni alena cd, ona me vise voli :P _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 migsha, ti si sa ivanom u sobi ← idem s njima dvojicom, da im se smejem 24-7 ← tri kavaljerosa i josh mnogo tekile i pivaaa i shto da izlazimo :)) reci trip, dodjem u sobu i ivan me banuje iz sobe... ( da li to moze?) (mada kontam da ce on da lupa recke na zidu, kao u tvorzi... ono ostalo je ejosh malo do slobodfe i taj zonfa... il ce da proguta carapu... il sha ja znam) (zeki je izdrzao :D ) :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 kali, nemoj da se zajebavaš da me staviš sa migsom u sobu, zaklaću te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ahahahaha..dace meni alena cd, ona me vise voli :P bitju josh glooplji pa ni njoj netju dati tri kavaljerosa i josh mnogo tekile i pivaaa i shto da izlazimo :)) ako je 4-krevetna prijavljujem se kao dobrovoljac, narochito ako je tequilla u pitanju reci trip, dodjem u sobu i ivan me banuje iz sobe... xaxaxa, extra! @topic: -no post- postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ako je 4-krevetna prijavljujem se kao dobrovoljac, narochito ako je tequilla u pitanju ma opushteno, ko da ce da se zadrzavamo tolko u sobi, a ako ocesh ja cu da kuntam na podu, pored kamina, u vucijoj kucici... gde god:) prijatnije su tudje gajbe... makar sam ja od mog zimovanja 2004\te kuntao jedno 4 veceri u tudjoj gajbi btw. kali sa kim sam ja u gajbi?! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 kako falsifikuješ citat, oltarko.. sram te bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ahaha rofl sad videh, slucajno sam slucajno:D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 o cemu se ovde vodi prica: o kopu ili banskom??? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alena Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 bitju josh glooplji pa ni njoj netju dati ← tu si se malo zeznuo jer ekamea jos uvek kod mene:) nije prob oticicu ja kod caleta ufirmu da prebacim ako treba:PPP pa cu imati na disku;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 i ja tebi :PPP :)))) eto, ne moze se protiv dve zene :)) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts