Jump to content

Na Kopu sneg...ah...

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kad mozhemo ochekivati snimke na kompakt cedeu?

sh'a te gabri?! [:D]

tje da bidne, tje da bidne... alena prebacuje sirovinu na komp pa tju ja uzeti kamericu i prebaciti na moj komp pa tju da exportujem u DivX pa tju ti dam... jebote, kako komplikovana procedura....

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

ivo, odlichan avatar :)

znam ;)

sh'a te gabri?!  [:D]

tje da bidne, tje da bidne... alena prebacuje sirovinu na komp pa tju ja uzeti kamericu i prebaciti na moj komp pa tju da exportujem u DivX pa tju ti dam... jebote, kako komplikovana procedura....

mislim da to nije do procedure, vec do onih ko je obavljaju...bojim se da nisu preterano inteligentni (izuzimam alenu :PPPP) :PPPP

ja sam odgledala danas kod alene filmice i mogu vam reci...

da ovaj kali nema pojma sa snimanjem:) hihihihihihihih... salu na stranu, realno mnogo je zaebano voziti i snimati...:) i ako to uzmemo u obzir...snimci su krajnje oke...:)

sve u svemu...ocu i ja kompakt cd ;)

signatura.jpg

_malimjau.

aham. mozes i ti sa nama...idemo na 3-4 dana, samo da se izdivljamo jos malo na blagim stazicama...hihihih...i da jos malo kupimo bordere po stazi  [;)]

milica i ja idemo sigurno...za kalija i ivana se jos ne zna...nadam se da ce i alena sa nama, ali nije sigurna zbog treninga  [:(] ...a pedja, nasa domacica ce bilo kako bilo biti primorana da ide  [:D] ...enivejz pozvan si :))))

znaci ti bash ne volish ove tvoje drugare... josh 3-4 dana mog prisustva a pre toga jedno 7 dana, lele [:D] gde ce ti dusha:)) (btw. shta su ti skrivili ako smem da znam? :D)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

znaci ti bash ne volish ove tvoje drugare... josh 3-4 dana mog prisustva a pre toga jedno 7 dana, lele [:D] gde ce ti dusha:))  (btw. shta su ti skrivili ako smem da znam? :D)

( [;)] )...

migsha, ti si sa ivanom u sobi [^]

ja se prijavljujem za kop.

ako se vratjamo iz bugarske u nedelju ujutru mozemo uhvatiti bas za kop u ponedeljak u 07:00 (ujutru) i da se vratimo u chetvrtak onim u 16h (6.- 8. marta). ako je ta varijanta rachunajte me 100%.

@mjau:

bitju dovoljno glup da ti ne dam kompakt cd :P

p.s. meni je svejedno s' kim tju u sobu, savrsheno sam kompatibilan...

2). zemlja je plocha

migsha, ti si sa ivanom u sobi [^]

idem s njima dvojicom, da im se smejem 24-7 [:D]

tri kavaljerosa [:D]

i josh mnogo tekile i pivaaa i shto da izlazimo :))

reci trip, dodjem u sobu i ivan me banuje iz sobe... ( da li to moze?) (mada kontam da ce on da lupa recke na zidu, kao u tvorzi... ono ostalo je ejosh malo do slobodfe i taj zonfa... il ce da proguta carapu... il sha ja znam) (zeki je izdrzao :D )

:)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

ahahahaha..dace meni alena cd, ona me vise voli :P

bitju josh glooplji pa ni njoj netju dati [plez]

tri kavaljerosa  [:D]

i josh mnogo tekile i pivaaa i shto da izlazimo :))

ako je 4-krevetna prijavljujem se kao dobrovoljac, narochito ako je tequilla u pitanju [:D]

reci trip, dodjem u sobu i ivan me banuje iz sobe...

xaxaxa, extra! [roflmao]

@topic:

-no post-

2). zemlja je plocha

ako je 4-krevetna prijavljujem se kao dobrovoljac, narochito ako je tequilla u pitanju [:D]

ma opushteno, ko da ce da se zadrzavamo tolko u sobi, a ako ocesh ja cu da kuntam na podu, pored kamina, u vucijoj kucici... gde god:)

prijatnije su tudje gajbe... makar sam ja od mog zimovanja 2004\te kuntao jedno 4 veceri u tudjoj gajbi [:D]

btw. kali sa kim sam ja u gajbi?!

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...