Jump to content

Najduza dial-up konekcija?

smorrior

Recommended Posts

Dobro, ajde sad lepo vi shto vam net ne puca preko 10 sati na dial up-u, objasnite mi kako da meni to uspe... Meni maximum moze da izdrzi 4 sata i to kad nishta ne diram i ostavim da se neshto downloaduje... Kad surfujem... moze da izdrzi i do 2 sata... Kada ne daj boze igram warcraft preko neta, ne moze da izdrzi vishe od 15 minuta... slichno je i za MSN... Dakle, provider je Sezam pro... svi su mi vec rekli da je YUBC bolji za modem... Ne morate da mi ponavljate... Ajde probacu ovih dana da probam kod njih ... Danas samo probao onaj njihov 041 i ping mi nije padao ispod 1000 pa nisam ni hteo da probam da igram... samo sam se vrteo po kanalima... Sa sezamom ping zna da se odrzava od 170 do 250, ali posle 15 minuta najvishe obavezno pukne... Dakle, ako imate neki savet recite... Ja mislim da mi je u Kontrol Panelu sve nameshteno na default... sa mozda nekim manjim izmenama koje sigurno ne uzrokuju ovako chesto padanje konekcije... Ako postoji neki fazon oko modema... Mogli biste da mi preporuchite neki...

P.S. Nikakav ADSL, cable, wireless za sad ne dolazi u obzir...

Btw, evo sada kada sam hteo da kliknem na "add reply" pukla mi je veza...

Ja koristim neobee dial up i evo trenutno sam 5 sati na netu...ne moze da pukne veza nikako jedva se diskonektuje koliko je stabilna veza i jaka veza.

Dok sam bio na dial-upu ishao sam preko PTTa a modem mi je bio neki dojajan Rockwellov extreni.

Uglavnom jaaako retko se deshavalo da pukne veza...jedina (i najveca) nesreca je bila dvojnichka veza pa mi je brzina bila zhalosna.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.