Jump to content

Hansol monitor

zgodni

Recommended Posts

pazi sad! kako da iskljucim da se hansol monitor pri paljenju racunara kada izbacuje podatke o butu i tako to ne iskljucuje, pa sam od sebe ukljucuje. ovo sam uspeo da iskljucim dok sam imao stari komp nekako i kad sam uzeo novi problem se opet pojavio (nije neki problem) a ja sam u medjuvremenu zaboravio kako sam uspeo da ga nateram da se iskljucuje, ako neko zna resenje od srca bi mu bio zahvalan da mi kaze kako.

uprosteno. kliktanje mrtvo na hansolu toliko specificno samo za njega kad se pali komp i dize win.

Tu su i ti znakovi probaj sad.

Edited by zgodni

Neznam, ja imam Hansol 730e i nemam nikakvih problema (niti sam ikada imao) slicne prirode...

know what ya know and not what ya hear!

smorrioR @ Last.fmmusic.gif | smorrioR @ deviantART dev_love.gif

I see through beheaded faith the other side…

Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears

Feed your soul and mind

And disya spiritual wickedness we override

... The power of mind!

pogresno ste shvatili. kada se pali komp moj hansol 710a se upali i kada se pojavi izlistavanje hardvera kao da se ugasi i upali i cuje se ono czzzz (recimo tako nekako da opisem zvuk) i to traje mozda 1.5 sec i onda se ponovo pojavi slika kada krene win da se ucitava i pre samog ulaska u win on se opet ugasi pa upali uz zvuk czzz i dalje radi skroz standardno i extra. Pre odprilike 2 godine me to toliko iznerviralo da sam se ja zainatio i cacka nesto po kompu i uspeo sam da ugasim to "flikerisanje" monitora i mogao sam da odgledam ceo proces butanja kompa na monitoru. e sad sam promenio komp a monitor je ponovo poceo da "flikerishe" a ja sam zaboravio kako sam taj put pre dve godine uspeo da iskljucim tu pojavu. Nadam se da je sad jasnije

pogresno ste shvatili. kada se pali komp moj hansol 710a se upali i kada se pojavi izlistavanje hardvera kao da se ugasi i upali i cuje se ono czzzz (recimo tako nekako da opisem zvuk) i to traje mozda 1.5 sec i onda se ponovo pojavi slika kada krene win da se ucitava i pre samog ulaska u win on se opet ugasi pa upali uz zvuk czzz i dalje radi skroz standardno i extra. Pre odprilike 2 godine me to toliko iznerviralo da sam se ja zainatio i cacka nesto po kompu i uspeo sam da ugasim to "flikerisanje" monitora i mogao sam da odgledam ceo proces butanja kompa na monitoru. e sad sam promenio komp a monitor je ponovo poceo da "flikerishe" a ja sam zaboravio kako sam taj put pre dve godine uspeo da iskljucim tu pojavu. Nadam se da je sad jasnije

Jebte morcu da ovo stavim u signu :D.

Brate a koju graficku imas? a sta ako to nije do Monitora.

Uf, pogledaj u BIOS-u, možda ima opcija "Display Init First" ili tako nešto, pa ako je na PCI stavi na AGP (pretpostavljam da imaš AGP grafičku :)).

Možda je i do kabela, proveri oba (i onaj za napajanje monitora, i video kabel).

hehehe jbt ako jos uvek neko ima PCI graficku onda jbg....

@tema : ili ponovo pocni da cackas :P

ili isqliraj to sranje :P

know what ya know and not what ya hear!

smorrioR @ Last.fmmusic.gif | smorrioR @ deviantART dev_love.gif

I see through beheaded faith the other side…

Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears

Feed your soul and mind

And disya spiritual wickedness we override

... The power of mind!