Diego Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 imam ja clan sa xpama OsT ali oni su rumuni,makedonci,cesi... btw uz mariov PbT moj klan je najbolji na serveru ali ne znam kolko su oni raspolozeni da igraju..... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ne bismo klan sa rumunima cesima i sl, postavicemo neko pravilo koliko stranaca moze po ekipi (kapiram da je broj od 2 ok) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ne bismo klan sa rumunima cesima i sl, postavicemo neko pravilo koliko stranaca moze po ekipi (kapiram da je broj od 2 ok) Cekaj onda se Ghost racuna u crnce? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ne bismo klan sa rumunima cesima i sl, postavicemo neko pravilo koliko stranaca moze po ekipi (kapiram da je broj od 2 ok) ← Stranicma se podrazumevaju ljudi koji nisu iz SCG ili ljudi koji nisu iz EX YU ? ( Kapiram da je ovo drugo, jer pominjes ljude iz Banjaluke etc. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 da, stranci su oni koji nisu ex-yu, tj oni koji ne razumeju srpski i ne prichaju ga, jer je ipak to srpski esl ladder. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 da, stranci su oni koji nisu ex-yu, tj oni koji ne razumeju srpski i ne prichaju ga, jer je ipak to srpski esl ladder. ← Meni je samo bitno da mogu Makedonci, a oni bash i ne prichaju Srpski... neki da, neki ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 pa ne prichaju bash, ali mozes da ih razumesh, i oni nas a i mi njih chesi and co nam bash ne trebaju ;) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Cekaj onda se Ghost racuna u crnce? ← ti si iz Batajnice a to je inostranstvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 ti si iz Batajnice a to je inostranstvo... ← sta je onda grinov kumodraz, ijuuuu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 bataja city!!! :D neznam, mozda bi ja i goga mogli da organizujemo jedan klan, mislim da bi bilo super.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Iz bn ima j2c sigurno, a sa ostalima sam pricao u vezi sa ligom i jos uvek razmisljaju :D Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 mozda bi upali oni clanovi iz one 1v1 srpsko -hrvatsko -bosanske lige? Dajte da ovo krene u skorije vreme :) Igra mi se ESL :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 pa sto onda u esl cs ladderu igraju madjari i ostali stranci >>??<< mislim da ako bi igrao moj klan poboljsao bi se kvalitet lige i to prilicno...tako da mislim da ne bi smetalo da i mi igramo... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 pa sto onda u esl cs ladderu igraju madjari i ostali stranci >>??<< mislim da ako bi igrao moj klan poboljsao bi se kvalitet lige i to prilicno...tako da mislim da ne bi smetalo da i mi igramo... ← esl cs liga nas ne zanima, necemo klanove koji nisu iz ex-yu i tachka. Nemojte da mislite da se ja plashim da ce neko da nam uzme prvo mesto, nego od tih stranih klanova nece igrati top klanovi sa balkana (jp, 3wd, g2h, guardiansi, teg) vec ce igrati neki levi timovi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Rajt, bez stranaca. Ako cemo da igramo SCG ESL ladder, to je max za ex yu prostore i to je to. Postoji internacionalni ladder, pa nek tamo igraju Madjari, Egipcani i ostali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 `egipcani` ta ti je dobra ^^.... ajde sto pre da se to organizuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 a jer imaju negde da se procitaju pravila za esl ligu ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 sve u svemu mislim da ce da bude extra i svi koji se trude da ovo krene sto pre big tnx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts