DontFear Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ajde ljudi nemojte da resimo to ako je problem Admin ja cu ga naci!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ja sam spreman da se zalozim za to, samo mi trebaju pomocnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Odnosno dajte mi grid!, sajt cu praviti za neki nash domaci clan tako da mi samo grid fali i koji admin, ali admini nisu problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Mario , javi se , ti si nas sve napalio sad ima da bude neshto inache odose jaja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 polako treba vremena dok se otvori ladder i sl, strpite se malo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 misle ljudi na srpski incup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 incup != liga misle na klansku ligu ofc :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 I ja pretpostavljam da misle na ladder... Zaista bi bio bedak da ovo propadne sada kada su ljudi u euforiji i kada se svima igra... Ja sam danas posle duzeg vremena igrao war... U uzasnoj sam formi, ali sam primetio da sam prevazisao onu fazu kada se smorim kad me neko dobije... Samo sam isprozivao jednog debila koji me je dobio wyrmovima... i jednog shto me creepjackovao 3 puta u roku od minut ipo... Inache odigrao sam nekih 20 partija danas... chini mi se da mi je to rekord... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Koja crna liga kada ne mogu 3 clana da se sastave?, vec sam se zauzeo mnogo oko incupa tako da ne zelim da to propadne. Kompletan sajt bi trebao biti gotov za 2 nedelje sve sa gridom i checkinom isto kao na incup site-u, tako da predpostavljam da ce to biti ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 koja 3 klana? meni su se javila 2 iz bijeljine, jedan iz banjaluke, plus set, plus longlijeva ekipa, plus ekipa od maria, to je vec dosta ekipa Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ok shto visha takmichenja to bolje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Pa i ja kazem... shto vishe takmichenja... ne razumem zashto bi jedno iskljuchilo drugo :) Inache Gogo, mogao bi ti sa Fnaticom da se prijavish za ladder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 da li treba da vracam signu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ok shto visha takmichenja to bolje :D ← :) dobro receno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnodeb Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ja sam reko da cu da pripomognem... sto se kodiranja tice... za pocetak ono sto je neophodno, a rado bi ucestvovao i na necem sega-mega... samo ja sam malo mator covek :)))) ne prija mi rasulo... zato nam treba neki master mind (el tako Highl1 da i ti mislis na sebe :), da nas malo dovede u red (citaj sinhronizuje) gde su te ideje za ime domena :) (nesto tipa wc3.sabijanje.com :))))))) ajmo sa predlozima... to je meni najtezi deo :))))) neznam koliki je host problem... valjalo bi da oma odemo tamo gde imamo dovoljno slobode... ja imam neke ideje... ali mozda vi vec imate nesto bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 aj ja sam za clan ligu i finale sa 4gl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ja sam reko da cu da pripomognem... sto se kodiranja tice... za pocetak ono sto je neophodno, a rado bi ucestvovao i na necem sega-mega... samo ja sam malo mator covek :)))) ne prija mi rasulo... zato nam treba neki master mind (el tako Highl1 da i ti mislis na sebe :), da nas malo dovede u red (citaj sinhronizuje) gde su te ideje za ime domena :) (nesto tipa wc3.sabijanje.com :))))))) ajmo sa predlozima... to je meni najtezi deo :))))) neznam koliki je host problem... valjalo bi da oma odemo tamo gde imamo dovoljno slobode... ja imam neke ideje... ali mozda vi vec imate nesto bolje... ← nisam nikakav mastermind :) i necu biti admin, mi cemo samo igrati ligu, tj esl klanski ladder. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 nisam nikakav mastermind :) i necu biti admin, mi cemo samo igrati ligu, tj esl klanski ladder. ← Da li ce ESL ladder biti organizovan by neko ko je zaduzen za to ili je ESL ladder predlog Maria i drugih?tj da li je ozbiljno ili ne ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Da li ce ESL ladder biti organizovan by neko ko je zaduzen za to ili je ESL ladder predlog Maria i drugih?tj da li je ozbiljno ili ne ? :) ← ja kad navatam koleta, dacu mu da vidi ove topice, i zainteresovanost, i on ce otvoriti ladder Ja sam zvanichno admin,ali taj posao necu obavljati, postoje esl pravila, ko ih se ne bude pridrzavao, bice pre ili kasnije izbachen (na metar dana cu pregledati odigrane mecheve,tickete i sl) i onda cu to da reshim, chisto da bi bilo regularno. Ali da adminujem mecheve, no way jose. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ako treba ja mogu da napravim neke slicice a dovescu makar 5 igraca !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ako treba nije problem ja cu se zaloziti a admina Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 aj ja sam za clan ligu i finale sa 4gl :D Ti si gnjida za kanale Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Highl1 koja 2 klana iz bijeljine .....? j2c & .....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ne znam, neko mi se javio na bnetu i rekao da imaju 2 klana koja bi da igraju ligu ;) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Ok ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts