ZeRoX- Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 http://www.sk-gaming.com/coverage/722/ Evo linka za rezove,nedostaje Dukeova grupa ,dunno sta se desava... Iznenadjenja : Vankor 1-0 FoV Sky 1-0 Grubby FuRy 0-1 WinneR,Flyshow Shortround 0-1 LeviN Fear 1-0 HomeRunBall To je to za sada...Ima jako zanimljiv baraz u grupi za 1 mesto igraju HasuObs,Neytpoh i Bjarke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Jujuju, kakvi rezultati...totalno neochekivano skoro sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 duke igra sutra..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 hmmm sto volim sto je sky objasnio grubberu neke stvari fov dobio "lekciju" od vankora a za fury-a no comment samo 1 win Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 bas me zanima dali je namerno izgubio, nije nepoznato da oni umeju da gledaju najlaksi put/MU/. Zanima me, da li se zna ko se sa kim ukrsta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Fury je izgubio 2 i ispao,ako je to namerno onda... ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Fury je izgubio 2 i ispao,ako je to namerno onda... ;D ← lik sigurno nije mislio na fury-jev poraz nego na poraz grubby-ja i fov-a ...bas mi je drago sto je ispao krele fury Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 I Grubby gubi od Sky-a EEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA! Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 hm izgleda mi nelogichno da i grubby i fov namerno gube, jer ce ovako opet u isti deo bracketa. Da je jedan bio prvi a jedan drugi, onda bi mogli tek da se sastanu u finalu, ovako obojica idu u donji deo kostura. A wulverate - levin 1:0 nije iznenadjenje zeroxe? meni je to vece iznenadjenje nego levin - short 1:0 poshto se zna da je shortu najslabiji mu mirror takodje fov me nije iznenadio porazom, jer je njemu mirror isto najslabiji mu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Za Insomniju i nije neko iznenadjenje poraz od Puree-a, ipak je igrao TR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 inso je vec bio sigurno prvi i sa tim porazem, mozda je jednostavno hteo da ide da se odmori jer su igrali nekih 7 sati za redom (13h cet = 20h singapursko vreme) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Brate koliko iznenadjenja je bilo 1 mi je promaklo,takodje nisam verovao da ce Neytpoh dalje,izgleda se popravio mnogo decko,jbg treba izbaciti HasuObsa sa tura,a on bio u Koreji sa Spellom... Reps Znaci dalje su prosli Vankor,Insomnia,Bjarke,suhO,Sky,Shortround,WinneR i Fear kao prvi iz grupa i FoV,Mordack,Neytpoh,Diesel,Grubby,Levin,Flyshow i HomeRunBall kao drugi iz grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 popravio? pa nedelju dana posle ruskog wcg-a je na es4x turniru jedva izgubio od deadmana 2-1 u mirroru (treca partija 40min),a pre toga je prebio sve ruse. Neytpoh moze mnogo, extra je igrach. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) inso po meni je u dobroj formi mislim ladderuje po ceo dan min 15sati -/+ vec mesec dana ko zna mozda bude... Edited November 17, 2005 by HasU_sin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 sto je sky iznenadjenje.decko je preteran igrac,pa grubby je gubio i od mnogo losijih..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 zeroxe na tvom linku nema nijednog repa indijancu imate 4 repa na replays.net (fury-winner, diesel - suho, inso-solid i suho vs nekog levog lika) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 bice vole sacekaj...a replays.net mi skida 2 KB/s no tnx,sacekacu wcreplays.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 zao mi je sto zacarda nema. jedan od retkih pravih sportsmena,decko igra svoju igru,nema kukanja, nema komentara , uvek gl i gg. toga fali u craftu , ipak je ovo samo igra, pun je kurac ovih smaraca ...sto 10 puta u partiji kazu fuck ,noob itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 niko od pro igraca ne vice noob,fuck,etc...mozda ToD ali na njega su svi navikli da je whinerska bulja koja se zali na elfa orca uda a posle dodje i zabode sve vrh igrace tih rasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pa svi koreanci ne kukaju jer nemaju pojma engleski realno,a pricha je drugachija ko je chitao winnerov intervju na mym sajtu, ili shortroundov posle 2 sezone weg-a, lepo momci kazu da koeranci nece da igraju sa evropljanima, i da nisu imali partnere za vezbu,vec su samo cepali ladder, a da tamo na ladderu te psuju svakojakvim karakterima i spamuju na /w :) malo je manner igracha, pravi primer je inso, a pored njega tu je i bjarke, mozda i hot, on je uvek odmeren u procenama, ostali su bagra. @zerox: da bice repovi veceras na tom linku,a pre toga na svim drugim sajtovima, pre svog posta i stiskanja "add reply" dugmeta razmisli 2x Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Bas mi je drago sto je Sky pojasnio neke stvari Grubby-ju, i po meni pobeda Sky-ja nije nikakvo iznenadjenje ... decko je sigurno jedan od najboljih humana na svetu !!! p0z.... Edited November 17, 2005 by XT3X[C]ha0s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 shta ste se u3povali grubby o5 osvaja ako je izgubio od sky-a :D nego ono FuRyGej out :D:D 2w 2l fury retard pederski ;p ae ae ae Duke FIGHTING ! ;p Quote DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 mislio sam i na ladder i na turnire. bilo je slucajeva da su i grubby a i ostali pro igraci na ladderu ispali picke, kazem zacard je jedan od retkih koji se ponasa uvek isto..fer i ok, bilo da je ladder bilo da je tur. ima naravno tu jos ok igraca, ali malo jako...nazalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 grubber znaci neznam samo on ili tod da ne osvoje wcg i srecan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 mislio sam i na ladder i na turnire. bilo je slucajeva da su i grubby a i ostali pro igraci na ladderu ispali picke, kazem zacard je jedan od retkih koji se ponasa uvek isto..fer i ok, bilo da je ladder bilo da je tur. ima naravno tu jos ok igraca, ali malo jako...nazalost ← jel treba da ti se crta? zacard zna samo da kaze gg, gl, hf i sl ;) kako ce da proziva nekog kad ne zna ni rech engleskog Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts