Attila Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Interviju! Jos jedno GLHF srki! Cela nacija reprezentacija Na ovoj web prezentaciji ce te moci da pratite rezultate! ali link je trenutno na nasoj reprezentaciji! Edited November 15, 2005 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Interviju! Jos jedno GLHF srki! Cela nacija reprezentacija Na ovoj web prezentaciji ce te moci da pratite rezultate! ali link je trenutno na nasoj reprezentaciji! ← ne radi link za intervju, izgleda da je ceo sajt down : ( Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 jel duke vezbao gledam sada njegovu grupu! ako je malo moze da prodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 jel duke vezbao gledam sada njegovu grupu! ako je malo moze da prodje! ← ma duke drka kurac, ne igra nista... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 radi link, nego je atila 2x stavio http:// Link Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 retardirani koreanci jebem im mater u picku, "me gosu all other chobo, me speek england", retardi.... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 (edited) za to sam se i ja iznervirao kada sam video ali debila ima svugde! Ma duke boli ga tiba da vezba ni ja nebi vezbao odmah bi otisao na neki chat i savato neku ribu (nasu a moze i njihovu) koja tamo zivi pa da se vidimo kada dodjem u singapur da mi pokze grad ^^ editovo sam link za interviju! Edited November 15, 2005 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Oce li mi sad neko vezati nicokove sa imenima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (o)gogo plavi ... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Oce li mi sad neko vezati nicokove sa imenima? ??? ne razumem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 verovatno pita covek ko je ko irl:)...gl vanilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Meni njegov interview deluje nekako pesimisticki !!! How confident do you feel in your play? You have players like Advokate, Fayth, Suker, Blast, and your teammate StaR in your group. Do you feel as though you have a chance to qualify? - Honesly, I don't think that I have much of a chance to qualify, since those players are really good and it would take a lot of practice to be able to win. I think my advantage would be last year's experience and to be able to relax just as if I was playing at home. However, I don't think I would be able to win both suker and fayth, or suker and advokate. Ja znam da ima boljih igraca od njega ali nije morao da priznaje odmah na pocetku da ce se tesko kvalifikovati u sledecu rundu !!! Treba biti optimista u svakom trenutku ... Ali neka mu je sa srecom !!! GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Nije pesimisticka, nego nece da ispadne debil, ako ispushi, nikom nista, ako sabije, do jaja. Skromnost je vrlina Edited November 17, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Nije pesimisticka, nego nece da ispadne debil, ako ispushi, nikom nista, ako sabije, do jaja. Skromnost je vrlina ← Mozda si u pravu !!! Aj p0z.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 spo(ghost) uze mi rec iz usta! A rekao je i realnu sliku po meni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Pa realno i da nije istina, bolje reci tako nesto, posle toga sabije nekog boljeg lika (izvinjavam se sto nisam u toku sa igracima, nisam ni u wc3-u), i svima usta do poda. Verujem da je najlepse kad si anderdog i izbacish jednog od favorita i odesh kuci bez reci, puna kapa. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Pa realno i da nije istina, bolje reci tako nesto, posle toga sabije nekog boljeg lika (izvinjavam se sto nisam u toku sa igracima, nisam ni u wc3-u), i svima usta do poda. Verujem da je najlepse kad si anderdog i izbacish jednog od favorita i odesh kuci bez reci, puna kapa. ← True !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 uradio sta je i rekao pregazio je neke GOSU-e! Bas sam sada pogledao detaljno sve snimke i mogu da kazem da su male nijanse odlucivale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts