Highl1 Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 meni kola,ali neka nova :) i ne ispod 20k eura :)) @xwoolf vratio se sa weg-a pre par dana, on didi i gohome su ispali. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 (edited) Pravo da ti kazem, meni je vetja motivacija kada se ovako skupimo na forumu i seremo: "jebi glupe amere" itd, sta ja znam, srbin sam, u krvi mi je. Ipak je tu nekakav ponos i fama u pitanju, mada, jednim delom, radim ovo zato sto mi je gomilu ljudi pricalo "igraj am" , "sta ce ti mk", i ubedjivalo me u nesto, sto je, sasvim suprotno mojim mishljenjima, a ja volim da se inatim i da idem glavom kroz zid. edit: verujem da je bilo kome iz ovog klana stalo do nekakve fame i ponosa, i da su spremni da daju sve od sebe, a ljudi za koje gresim po tom pitanju, nebi trebali uopste da budu u klanu, ako se ja pitam. Tako da za ovaj klanbejz mora da se vezba. Edited November 15, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 ghost mudrica... lepo receno samo da pitam: Dali stvarno mislis da su ameri tako glupi, ili je to kompezacija u stilu "jesu bolji u svemu ostalom, ali nisu u wc3"? Mislim generalno, ona 2 laddera u americi su najlosija po skillu, mada ima po nekoliko istaknutih igracha, ali uglavnom puse u sukobu sa azijatima/evropljanima... Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Pravo da ti kazem, meni je vetja motivacija kada se ovako skupimo na forumu i seremo: "jebi glupe amere" itd, sta ja znam, srbin sam, u krvi mi je. Ipak je tu nekakav ponos i fama u pitanju, mada, jednim delom, radim ovo zato sto mi je gomilu ljudi pricalo "igraj am" , "sta ce ti mk", i ubedjivalo me u nesto, sto je, sasvim suprotno mojim mishljenjima, a ja volim da se inatim i da idem glavom kroz zid. edit: verujem da je bilo kome iz ovog klana stalo do nekakve fame i ponosa, i da su spremni da daju sve od sebe, a ljudi za koje gresim po tom pitanju, nebi trebali uopste da budu u klanu, ako se ja pitam. Tako da za ovaj klanbejz mora da se vezba. ← da ides glavom u zid :) znam hehe i nisam ni malo iznenadjen :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Pravo da ti kazem, meni je vetja motivacija kada se ovako skupimo na forumu i seremo: "jebi glupe amere" itd, sta ja znam, srbin sam, u krvi mi je. Ipak je tu nekakav ponos i fama u pitanju, mada, jednim delom, radim ovo zato sto mi je gomilu ljudi pricalo "igraj am" , "sta ce ti mk", i ubedjivalo me u nesto, sto je, sasvim suprotno mojim mishljenjima, a ja volim da se inatim i da idem glavom kroz zid. edit: verujem da je bilo kome iz ovog klana stalo do nekakve fame i ponosa, i da su spremni da daju sve od sebe, a ljudi za koje gresim po tom pitanju, nebi trebali uopste da budu u klanu, ako se ja pitam. Tako da za ovaj klanbejz mora da se vezba. ← Cek zar ti nisi Mexikanac ? ili sam ja ovde nesto opasno pobrkao :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ajde da se dogovorimo svi pa da mesecno prilozimo neki prilog u kinti (mislim, malo se zezam - ali moglo bi) pa da sponzorisemo nase gosue da se vise trude... barem bi imali za free-net ← Hahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Hahahahahaha ← Word :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Cek zar ti nisi Mexikanac ? ili sam ja ovde nesto opasno pobrkao :) ← pitaj elija Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Cek zar ti nisi Mexikanac ? ili sam ja ovde nesto opasno pobrkao :) ← Ghost je Peruanac iz Chilea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ghost je Peruanac iz Chilea. ← Ma kenjala mi keva 3 sata, od 6 do 8... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ghost je Peruanac iz Chilea. ← kad ga vidis sa onom kosicom ko onaj kubanski diller :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ma kenjala mi keva 3 sata, od 6 do 8... ← kako je slatka ova beba, koliko li je godina, imala, kad se rodila Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 ne stvarno ghost, sta si ti ustvari dete iz mesanog braka ili covek koje se vratio svojim korenima mislim stalno kukas kako nemas pare, a obisao si pola sveta jedno sa drugim ne ide... :) ako si vec mogao da biras, koji si se qrac uopste vracao u ovo sprdnju od zemlje... sto nisi ostao da zivis u nekoj normalnoj zemlji sa normalnim ljudima... a i fazon koji furas je ono.... sa ono par slika sto te ima, ko te ne zna mislio bi da si neki dzanki roker... Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ne stvarno ghost, sta si ti ustvari dete iz mesanog braka ili covek koje se vratio svojim korenima mislim stalno kukas kako nemas pare, a obisao si pola sveta jedno sa drugim ne ide... :) ako si vec mogao da biras, koji si se qrac uopste vracao u ovo sprdnju od zemlje... sto nisi ostao da zivis u nekoj normalnoj zemlji sa normalnim ljudima... a i fazon koji furas je ono.... sa ono par slika sto te ima, ko te ne zna mislio bi da si neki dzanki roker... ← evo ja cu da ti odgovorim... kad smo vec kod jedno s'drugin me ide... normalna zemlja - peru nikako ne ide zajedno :P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) Brate, dok je energoprojekt bio ziv, bilo je i para, sad je mrtav i nema , a u peru sam otisao nakon '99, posto je keva vetj zivela tamo i mislila da ovde nemoze nista da se uradi u to vreme, mada, ne zalim, sto sam otisao, saszreo sam ranije, po nekim pitanjima. Rok volim, kao sto svi vole, dzanki nisam, sobzirom, da je to za slabe ljude. Edited November 16, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 si siguran da svi vole rok... ovde mnogo slusaju narodnjake i turbo/urbano folk... a i hip-hop varijante su IN :) a narkosa ima svuda, iznenadio bi se ko se sve ovde radi, i to redovno... a i u drustvu. Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ajd prekinite vishe sa offtopicom, leba vam. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 cak nije ni zanimljiv off topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Kad vam zerox kaze... :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa da, sigurno je zbog toga beer fest prepun svake godine ... sto se tice topika, nema sta da se kaze, loshe smo odigrali, sledeci put cemo se bolje spremiti, klanbejz dolazi, barem tu mozemo da se pokazemo. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 doduse sem GaBa nemate neke protivnike u CBu,moze se dalje ako idu 2 ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 idu 3 ekipe dalje, jedna odmah u 1/4 dok druga i treca igraju jedno kolo sa trecom/drugom ekipom iz grupe 4. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 znaci sigurno prolazite grupe :) oni 1hp nemaju lose igrace btw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa nema ni GaB koji je dobio 3wd u wc3l qualiju, a ni g2h nije naivan(treca bugarska ekipa). Kad uz to dodamo plan-b.at koji okuplja najbolje austrijske igrache, grupa je sasvim ozbiljna. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Rok volim, kao sto svi vole, dzanki nisam, sobzirom, da je to za slabe ljude. ← Nemoj da te prebijem sad! Offtopic Rules!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts