zEki Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Dal zna neko de ima ova cudesna igracka da se kupi ili pak dal je neko ima ko oce da mi je da !??! tnx Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 yoyo is cool znaci voleo bi da naucim trikove sa tim cudom , sov jedan tako sam se bio napalio i na fingerboard ,pa eno ga u sobi , truli u nekoj fioci a sto se yoyoa tice , najgore je ono bacis ga i neuspes nista da uradis , a onda ga 10minuta navrces Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 probaj kod kineza. ne dam ti moj :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 uh to je kod nas bio trend pre nekih 6-7 godina, yoyo, vodeni pistolj i ono lepljivo sranje na rastegljivoj uzici, kako su se deca lozila na to. inace je yoyo super stvar. mislim da kod nas (u somboru) ima jos uvek da se kupi u istoj prodavnici. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Znači to sranjce nisam video 100 godina :) probaj kod žutaća ;) nego šta će ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Znači to sranjce nisam video 100 godina :) probaj kod Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 aj stvarno ako neko zna 'de ima da se uzme,pa da kupim i ja da zezam decu u kraju :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 zeki, gledao si onaj video sa phun-a? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 Znači to sranjce nisam video 100 godina :) probaj kod Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 netjes natji kod kineza one gotivne samo one plasticne govnjave... onaj japanac na filmu sa compfjuzda ima jojo od 90$...sa sve federima, polugama i sranjima btw. ivane ostavi mi signaturu na miru iste je velicine kao i kod ostalih likova ako ne i manja.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ja imam onaj profesionalni yoyo, kupih ga pre par godina u austriji. + znam do jaja trikove (tj. znao sam ranije, sad ne znam da l' bi mogao da ih uradim), tipa ono da pravish trougao, i tako to... E sad reko sam sve ovo da bi vi mogli da mi se divite kako ja to imam i ko se buni povuche me za patku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 (edited) opet greshka... :/ ( )... Edited November 8, 2005 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 Meni je ok i najobicniji. Jebote svi su pro u svemu doh... OK kinezi ili chico tnx Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 E Zeki ima jedna moja ortakinja par komada, ne znam da li bi bila voljna da ti da... ali ako bi je lepo zamolio... :D Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 E Zeki ima jedna moja ortakinja par komada, ne znam da li bi bila voljna da ti da... ali ako bi je lepo zamolio... :D ← Molim te Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Kupio sam yoyo u Sc-u onoj prodavnici igracaka. I am a Yoyo Masta' :D Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ja sam imao neki aluminijumski yoyo,svetleo je plavo... a onda mi ga je neko zabo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 beshe davno neki clip kad likovi imaju metalne yoyoove i shibaju se sa njima ... :) to zeki oce menjacnicu da odradi taman shibne jedan jojo kroz onu rupu za pare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 kolko para kolko para? ocem i ja jedan ← 270 dinara ali ovaj je make your own yoyo made in holand Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 uh to je kod nas bio trend pre nekih 6-7 godina, yoyo, vodeni pistolj i ono lepljivo sranje na rastegljivoj uzici, kako su se deca lozila na to. inace je yoyo super stvar. mislim da kod nas (u somboru) ima jos uvek da se kupi u istoj prodavnici. ← pre 6-7 godina trend su bile maxare :) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtagod Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 oprostite sto podizem staru temu. napravili smo fan page na kom mozete naci odgovore na ovo i druga pitanja: http://www.facebook.com/pages/...e-igra%C4%8Dka/253029758155779 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 pre 6-7 godina trend su bile maxare :) Ma idemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 samo pokazi kuda, nismo gadljivi na separee ! Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts