Sasuke-kun Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 AMD Athlon 2500+ Barton 768 rama ddr ( 512 je slobodno uvek imam program free ram xp pro ) GeForce FX5200 128mb ddr sumnjam da je grafichka i da bi je trebalo zameniti sa nekom jachom... halflife2 na 1024x768 nije pokazivao ni s od seckanja.... Cod2 na 1024x768 konstantnih 30fps... doom3 / quake 4 < 15fps T_T Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 grafika jeste slaba, ali probaj i poslednje drajvere za nju da stavish.. ja sam imao isto u d3/q4 15fps na: fs52 barton 25+ 512mb ddr333 kt4 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.Anthony Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Brate a sta ja da kazem...Imam 9800pro , giga rama i bartona 2500+ Cod2 mi uzasno radi na 1024x768 , igra moze tek da se igra na najnizoj rez. Fear na 800x600 sa nekim stvarima ukljucenim na medium malo secka. Doom mi je radio ok i sa 512 rama manje..Ali zato Boiling point je vrhunac , to nisam mogao da igram kakvu god rez. postavio Eto , cisto da te utesim.. Gaficku pod hitno menjaj , stara je i slaba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 COD2 mi kochi na high 1024 sa GF6800, na p4 3.0 sa giga rama. Jeste da tada izgleda ultra mocno, ali realno ne moze nikako da se igra... Na medium radi odlichno, ali to vec nije ta grafika. Quake 4 radi odlichno u 1024 na high (ne na ultra high), dok F.E.A.R. ume da secne (igram sa iskljuchenim soft shadows) zbog "samo" giga rama... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 brrb,.. evo mozda dobijesh ideju.. ja sam uzeo dva diska i gurnuo ih u raid 0, nabio 1,5gb virtuelne i uzeo 66gt 128mb ddr3 karticu.. preshao sam sp igrajuci u 1280x1024 haj ditejl bez problema, imalo je padova na 2-3fps samo 2-3 puta i to pri najvecim scenama ostalo je shetalo 45-63 za akciju po hodnicima i na nekim zeznutijim scenama 25-40 ali na kratko.. (fs52 barton 25+ 512mb ddr333 kt4) jedino shto ovaj gt trazi min 450wati napajanje, naravno za ceo sistem ne za sebe.. (ali sve jedno boooolesno!) Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 pa ovaj,kako da ti kazem,ali mislim da ti je vga "malko" slabashnija!? :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 dooooooooooobro znaci da cimam per tu amora da mi nabavi neku kombinaciju i da prodam ovo moje govno... kolko mogu da dobijem za geforcefx5200 128mb ddr? (asus) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 10e? Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 sta ja da ti kazem kad FEAR nije hteo da mi radi sa 6800 Ultra SLI,kaze "Your hardware is not supported for this time" :)))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 kako nije?! pa igrali smo u kgb na valjda 2x68 u sli modu na wcgu, jedini problem je crta na sred ekrana (kapiram da je zbog drajvera).. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ma crtu sam resio drajverima,nego full nije hteo da mi radi uopste na sli-u,tek kad sam stavio 1.01 ili koju vec verziju htelo je.... i na wcg-u je bio 6600 sli ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 ays vrati onu ribu sto se cima :)))) 10eur pff... mislim da moze 15... videcu u oglasima kakve su cene pa cu da se po tome upravljam : ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kolko imate frejmova u q2? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 q2 ;)? click -> SCREENSHOT :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 evo u QUAKE3 imam 350... :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Mali offtopic...CoD2 je radjen u fkin q3 engineu :) Zato i nece raditi sa dx9 ukljucenim na visim rez. Smejurija i neozbiljnost. Ali opet super je igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Mali offtopic...CoD2 je radjen u fkin q3 engineu :) Zato i nece raditi sa dx9 ukljucenim na visim rez. Smejurija i neozbiljnost. Ali opet super je igra. ← iako se ne razumem mnogo i dalje ne zelim ni da pochnem da opisujem koliko si gluposti lupio u dve rechenice... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 iako se ne razumem mnogo i dalje ne zelim ni da pochnem da opisujem koliko si gluposti lupio u dve rechenice... ← Ajde objasni molim te, skromni čoveče koji se ne razume mnogo? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 hahaha reko ti je da si skroman ;) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 nisam ja skroman ja sam NAJskromniji! Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 I dalje me zanima koje je gluposti per tu amor nalupao... objasni mi, pa da mu se posle smejem. :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ays slab si imam 2,5 k Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 iako se ne razumem mnogo i dalje ne zelim ni da pochnem da opisujem koliko si gluposti lupio u dve rechenice... ← Pa sam si reko da se ne razumes :) Mada ni ja nisam verovao, ali CoD2 je radjen u q3 engineu. Kada taj engine opteretis uzasima od dx9 efekata koje su stavili pocinje da radi lose (nisam mislio da bukvalno ne radi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 nisam ja skroman ja sam NAJskromniji! ← ti si niko i nista : )))))))))) btw 999 postova imas o_O igore kolko mogu da dobijem za fx5200 asusova 128mb ddr-a i koliko da doplatim za neku dojajnu ( GF 6600gt ?!?!? ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Pa sam si reko da se ne razumes :) Mada ni ja nisam verovao, ali CoD2 je radjen u q3 engineu. Kada taj engine opteretis uzasima od dx9 efekata koje su stavili pocinje da radi lose (nisam mislio da bukvalno ne radi). ← Pa ti se jos manje razumesh, u tome je i poenta. lol Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts