SavKe Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Da... steta sto se tebe ovaj topic ne dotice, ali si ipak nasao za shodno da odgovoris :) ← kao da je to bitno sad shta topic dotiche,nadovezao sa se na neshto shto nema veze sa topicom,a o cemu se,opet na istom pricalo,tako da ono...ne shvatam koje je moranje(chak i sa smajlijem)da tako odgovrash... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 meni stvarno nije jasno zasto neki likovi koji nisu stara skola :) i koji nemaju absolutno nikakve veze sa ovim topicom se javljaju na isti btw thx targic znas da uvek mislim na tebe :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 meni stvarno nije jasno zasto neki likovi koji nisu stara skola :) i koji nemaju absolutno nikakve veze sa ovim topicom se javljaju na isti btw thx targic znas da uvek mislim na tebe :) ← brate, kako mislish da te prestignem u postovima ? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 cusni mu neke pare? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 cusni mu neke pare? ← pa mogu ja nesto da mu cusnem, ali ne pare Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Cusni fati mozak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Cusni fati mozak. ← isti si mare Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 isti si mare ← Ja sam bio ubedjen da su oni braca blizanci, naravno dok nisam upoznao gogu... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 isti si mare ← brate, nemoj me vredjas Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 brate, nemoj me vredjas ← kekekeke, dobro, goga je malo ekstremnija verzija napaljenog mareta, eto no hard feelings for both Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 dok nisam upoznao gogu... ← jel to dobro ili loshe, ili je loshe ali bolje od mareta ili je podjednako loshe ili .... ja inace nemam nista protiv njih dvojce, mare mi je super ortak josh odavno, ali jedno vece sam igrao sa gogom at, i naravno zajebavali se i samo vidish posle 2 izgubljene partije, goga kretje da se nervira i da me proziva "retarde, kretenu , debilu itd", tog istog dana ali malo kasnije, mi je mare trazio da igram at, ali smo trebali da igramo neki mech uvece i onda je mare igrao at sa jedim rus-om, koji mu je inace do jaja ortak sa vetjinom ljudi sa nase scene i nakon izgubljene partije mare je krenuo da mi se zali kako je on "retard idiot itd", jednostavno ste MNOGO temeramentalni, ja sam nekad takav bio, morate da naucite da kulirate ljude i stavljate gomilu smajlija na netu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) jel to dobro ili loshe, ili je loshe ali bolje od mareta ili je podjednako loshe ili .... ja inace nemam nista protiv njih dvojce, mare mi je super ortak josh odavno, ali jedno vece sam igrao sa gogom at, i naravno zajebavali se i samo vidish posle 2 izgubljene partije, goga kretje da se nervira i da me proziva "retarde, kretenu , debilu itd", tog istog dana ali malo kasnije, mi je mare trazio da igram at, ali smo trebali da igramo neki mech uvece i onda je mare igrao at sa jedim rus-om, koji mu je inace do jaja ortak sa vetjinom ljudi sa nase scene i nakon izgubljene partije mare je krenuo da mi se zali kako je on "retard idiot itd", jednostavno ste MNOGO temeramentalni, ja sam nekad takav bio, morate da naucite da kulirate ljude i stavljate gomilu smajlija na netu ← hrm, mrzi me da ti objasnjavam, u svakom slucaju napravio je gresku zbog koje smo izgubili partiju, iako ja njega nisam flejmovo reko sam tebi da se zaleteo bez tpa na dvojicu... i naravno ovi ga onovali.. :P Nego nece valja jos jednom da ode topih u propast? :O Edit : BTW nemojte dati statoru da ide sa vama... Previse je imao tih sastanaka u bg wi-u, a cuo sam da se tamo dogadjaju strasne stvari. ^^ Tako statore? Edited December 23, 2005 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 @Ghost Ne kada sam upoznao Gogu skapirao sam da mu Mare nije buraz... simple as that... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 @Ghost Ne kada sam upoznao Gogu skapirao sam da mu Mare nije buraz... simple as that... ← sad si me zbunio Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts