Jump to content

Skup stare shkole..

Recommended Posts

Da... steta sto se tebe ovaj topic ne dotice, ali si ipak nasao za shodno da odgovoris :)

kao da je to bitno sad shta topic dotiche,nadovezao sa se na neshto shto nema veze sa topicom,a o cemu se,opet na istom pricalo,tako da ono...ne shvatam koje je moranje(chak i sa smajlijem)da tako odgovrash...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

isti si mare  [:D]

brate, nemoj me vredjas [:D]

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

dok nisam upoznao gogu...

jel to dobro ili loshe, ili je loshe ali bolje od mareta ili je podjednako loshe ili .... [:D][:D] ja inace nemam nista protiv njih dvojce, mare mi je super ortak josh odavno, ali jedno vece sam igrao sa gogom at, i naravno zajebavali se i samo vidish posle 2 izgubljene partije, goga kretje da se nervira i da me proziva "retarde, kretenu , debilu itd", tog istog dana ali malo kasnije, mi je mare trazio da igram at, ali smo trebali da igramo neki mech uvece i onda je mare igrao at sa jedim rus-om, koji mu je inace do jaja ortak sa vetjinom ljudi sa nase scene i nakon izgubljene partije mare je krenuo da mi se zali kako je on "retard idiot itd", jednostavno ste MNOGO temeramentalni, ja sam nekad takav bio, morate da naucite da kulirate ljude i stavljate gomilu smajlija na netu [:D][:D]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

jel to dobro ili loshe, ili je loshe ali bolje od mareta ili je podjednako loshe ili ....  [:D]  [:D] ja inace nemam nista protiv njih dvojce, mare mi je super ortak josh odavno, ali jedno vece sam igrao sa gogom at, i naravno zajebavali se i samo vidish posle 2 izgubljene partije, goga kretje da se nervira i da me proziva "retarde, kretenu , debilu itd", tog istog dana ali malo kasnije, mi je mare trazio da igram at, ali smo trebali da igramo neki mech uvece i onda je mare igrao at sa jedim rus-om, koji mu je inace do jaja ortak sa vetjinom ljudi sa nase scene i nakon izgubljene partije mare je krenuo da mi se zali kako je on "retard idiot itd", jednostavno ste MNOGO temeramentalni, ja sam nekad takav bio, morate da naucite da kulirate ljude i stavljate gomilu smajlija na netu  [:D]  [:D]

hrm, mrzi me da ti objasnjavam, u svakom slucaju napravio je gresku zbog koje smo izgubili partiju, iako ja njega nisam flejmovo reko sam tebi da se zaleteo bez tpa na dvojicu... i naravno ovi ga onovali.. :P

Nego nece valja jos jednom da ode topih u propast? :O

Edit : BTW nemojte dati statoru da ide sa vama... Previse je imao tih sastanaka u bg wi-u, a cuo sam da se tamo dogadjaju strasne stvari. ^^ Tako statore?

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke