M.Manson Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Primetio sam da su ovo na orgu i na xpamu extra uradili.Dobijanje ikonica,at,stats,ladder...Sve to deluje mnogo mnogooo zarazno Ali zanima me osim warcrafta koji je bruka do bola,postoji li jos neka igra gde ima sredjen multiplayer sa ladderom,ucinkom etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 aoe2 i verovatno trojka, generalsi isto imaju neki ranking sistem etc. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Posle warcrafta ide starcraft a posle toga idu 10 praznih mesta pa ostale igre, da se nelazemo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Posle warcrafta ide starcraft a posle toga idu 10 praznih mesta pa ostale igre, da se nelazemo :) ← lik pita za ladderu spameru mali, a ne koja je igra bolja. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Pa pita ima li shta bolje, ne znam bolji ladder od wc3 i sc laddera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Pa pita ima li shta bolje, ne znam bolji ladder od wc3 i sc laddera. ← da je sc ladder tolko dobar, ne bi svi igrali wg tour, gogo pojma nemash. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 da je sc ladder tolko dobar, ne bi svi igrali wg tour, gogo pojma nemash. ← Da, SC ladder se ne igra vec 100 godina. Wc3 ladder je realno najbolje uradjen, AOE2 solidno kao shto si rekao, ali koliko sam ja video, nije bash pregledno i ovako dobro uradjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 po meni je w3 ladder najbolji .. .. mansone drzi se ti warcrafta... ali uchinak http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Pa ono bile je nesto ranije za C&C Red Alert ortak mi pricao ali koliko je to bilo dobro uradjeno ne znam... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 klikomanija,w3,cs I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Pa cini mi se da i DOW ima k ladder system, ali naravno ne toliko prenadrkan... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Pa cini mi se da i DOW ima k ladder system, ali naravno ne toliko prenadrkan... ← to razore , obrazovan si ti covek , nego samo da bude DOW na sledecem wcg-u, ima da sabijem igricu , bi redi sharki Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 starcraft ima shit ladder zato se igra wg tour kao sto rece highli i u koreji njihovi ladderi game bugs kbk i to.... Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) O,hvalim te boze da saznam da ima ljudi koji gotive DoW ovde kod nas,igra je ubedljivo najacha u svakom pogledu...shta kazete za expanziju? ps.sry for off-topic Edited November 7, 2005 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) Definitivno pada format...brishi Edited November 7, 2005 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ^^to ako si dokon glat :) I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Manson Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 Oh pa vrlo primamljivo, pogotovo me zanima za red alert 2!Jel mi treba original ili mogu da igram na fushari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 w3> all DoW ftw! josh samo kad bi tjira rekao gde nadje on njegov oridzinl..... a winter assault jedva chekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pa meni se svideo DoW zato sto je manje vishe graficka i rasna kopija wc3-a, sa innovacijama oko gameplay-a, mada sam slabo igrao dow, ostao sam na nivou "e dobio sam insejna" i ti fazoni Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ostao sam na nivou "e dobio sam insejna"... ← ...dvaput za redom :) btw WA je izashao poodavno,a tjira je svoj original(na DoW mislim,neznam da li ima WA) dobio preko neke rodbine u inostranstvu koliko se secam,a ima par likova koji su narucili originale preko neta. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 offtopic. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts