Jump to content

macedonia winter tournaments

Xw2c

Recommended Posts

sale <die bitch> igra za < Pecarose > sale, sewAy,h1gh._,Dulle i moja malenkost :P

roko ko tebe primi u klan :)) a da to je tvoj klan :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

:P Wendy woono jedan je unrivaled ili vec za koji klan igras tebe sutaju po klanovima samo tako :P

Inace Wendy sta ima bre woono mogao bi da se javis malo poz

Glavom kroz zid kao kamikaza,

zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza.

Kada namirishem cu ja sam maher kao shu,

iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje,

kao Nikola Simic u srcu sam laf

kezman1.gif

:P Wendy woono jedan je unrivaled ili vec za koji  klan igras tebe sutaju po klanovima samo tako :P

Inace Wendy sta ima bre woono mogao bi da se javis malo poz

heheh pa pico javljam se ja tebi ali ti stalno nisi tu :D

ae cujemo se

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

PAK (Pancevo) dolazi 100%

p.s.

Neka mi se javi Toni (vlasnik igraonice iz Struge) na PM-u s obzirom da ne znam njegov nick na ruru, da bi se dogovorili oko trening meceva za 09 i 10 dec.

Moja ekipa ce biti smestena par dana na Ohridskom jezeru pa bih zeleo da odigramo par meceva sa nekim ekipama iz Struge odnosno Ohrida .

Edited by cikaDrasko

"Burek sa sirom kupuju ga ljudi

izvrstan kvalitet cika Grga nudi "

( the best Burek in Panchevo city )

meni rekoshe na zeleznichkoj, ko zna, mozda je kod njih to ista stanica :D

Jeste, ista je stanica, i ova igraonica je na nekih 10 minuta peshke od istih.

aj nek napishe neko uputjen shta je od isprava potrebno za makedoniju

Samo pasosh ti treba. Povratna autobuska karta preko Mlaz Bogdanci agencije je 30E, i krece se u 16:00 sa Lastine stanice u Beogradu, i stize se oko 22 u Skoplje. Ja verovatno idem na wc3, ali malo je datum prerano, tj kapiram da bi odavde dosta ljudi ishlo kada bi se wc3 pomerio takodje za dane zimskog raspusta. I + ogranichenje od 32 ljudi je loshe, jer kapiram da nema nagrada od sponzora za wc3, pa 32*300 den = 320 E ukupnih nagrada, shto i nije bash neshto.