Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) Mnogo se kurchi a slushaju ga fenseri. ← veoma struchno objashnjeno - srecom pa je vas pravih poznavaoca repa vrlo mali broj.. nikada nisam voleo 'avioni, kamioni' rep, ali to je moje mishljenje i necu reci samo zato shto ga ne slusham da je 50 cent sranje, bash kao shto ne bih rekao ni za Pavarotija, Metallicu ili Miroslava Ilica. 50 cent kao pojava me zrachi, ali pravi generalno dobru muziku. S druge strane, vi me samo zrachite - tachka. a argumenti tipa 'on je sranje jer ga pushtaju po diskotekama, jer se mnogo kurchi' me podsecaju na raspale alkose shto bleje ispred podruma pica i pljuju sve redom.. Edited November 7, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) 50 cent kao pojava me zrachi, ali pravi generalno dobru muziku. S druge strane, vi me samo zrachite - tachka. a argumenti tipa 'on je sranje jer ga pushtaju po diskotekama, jer se mnogo kurchi' me podsecaju na raspale alkose shto bleje ispred podruma pica i pljuju sve redom.. evo. respect. ne moze se tako pricati. u sustini. i ja sam bio u fazonu "sta se kurci". medjutim. kapiram da se zika menja. pa samim tim i hop. kad je postojao big daddy kane i wcrc, era dmc-a tada je hop bio jedna prica. onda nwa. eazy. gangstarr. big. pac. druga prica. pa se onda na njih nadovezala ekipa jigge. nas-a. pdiddy-a. etc. produkcija na jednom nivou. svaka era neki svoj stil. mislim. ko slusa hip hop. i stvarno ga slusa ne moze da napusava ta razdoblja. tipa ovo je bolje ono je losije. oke. razlicita su. ali. svako ima neki svoj fazon. evolucija. or whatever. hip hop (citaj rnb) je postao trend. i u skladu sa tim se menja produkcija. i obrnuto. trulo je pljuvati. moze da ti se ne svidja. ali to ne znaci da je to "lose". jebiga. imaju para vise nego ranije. to dolazi do izrazaja. ali produkcijski treba da vam bude jasno da je to na "nebo-zemlja" visem nivou nego ranije. to treba postovati. novi talas "bling bling, pickematerine" hip hopa je nesto sto sada pravi scenu. ako slusas hip hop mozes se vecno bazirati na so called ol' school-u. ali ne mozes vikati kako si boga uvatio za muda. jer. svaka muzika napreduje (u nekom pravcu). a komentarisati ko je kakav mc je jako zajebano. jer. opet treba kapirati nacin kako je (su) dosao do toga da pravi platinumske albume. sigurno je on dobar mc. al dati masi ono sto voli nije greh. ti biras hoces li slusati ili ne. ako si gotivio mobb deep (primer) gotivices ih iako su g-unit sada. ako si gotivio roc-a-fella. gotivices i kanye-a. to je produkcija. ako si gotivio aftermath produkciju. gotivices i g-unit. i tako u krug. jebiga. znam dosta ljudi koji bas slusaju ovu muziku. i dosta njih ce ti reci da snoop ne radi ono sto je radio. i da im to nije to. ali niko nece reci "on je degen." jebiga. postuju njegov rad i to je to. tako da ono. trulo je pljuvati. Edited November 7, 2005 by byp_ Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 momci, ja em ne pretendujem da se razumem u hop, em ga ne slušam previše, al reko da kažem zašto ne volim fiftija.. u hopu gledam da bude dobra "muzika" (to se valjda zove bit), da crnja dobro zvuči dok recituje (jel to onaj flow?) i da tekst bude dobar.. da, tekst, što je izvan domašaja 90% domaćih konzumenata hopa jer ne razumeju jezik dovoljno dobro (pri tom ne mislim na bypa, kalija, mahu ili koveć bi se mogao naći uvređenim, jer znam da znate engleski) druge dve stavke su mi kod fiftija užasne.. kapiram da mu je fazon da bude tako unjkav ali mi se to prosto ne đasvi, a ovo o tekstovima valjda ne moram da elaboriram.. eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 i to je za rispekt. mislim. kapiram da ti se ne svidja. nit sam ja rekao da se meni svidja. al jebiga. to je sada tako. mejnstrim (tako?). pa svi slusaju. onaj koji slusa "san francisko" slusace i "keni sHop" jer se to jelte vrti na blejvocu pickematerine. e te ljude ne kapiram. sta koji kurac ima da se baca hejt kad znaju o hopu ko ja o san francisku. mislim. paljba. u to ime. /me is listening to Skee Lo - I wish ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) Mislim ne kontam , valjda neku muziku slusas/ne slusas jer se tebi svidja/ne svidja , a ne zato sto se neko drugi lozi na nju ili kaze da je sranje. Ja licno fifty-ja ne volim jer mi se ne svidjaju pesme i on kao pojava , mislim da nema normalnijih razloga.Ono , ne volish necije pesme , ne slusas ga. Jedino sto ume da me kao bonus neki , iznervira su i deca koja slusaju fiftyja i koja su napaljena i veruju u celu ja sam prodavao drogu , ispalili su u mene 9 metaka , ja sam opasan i lud , nko mi nista ne sme , sve ovo je izmisljeno od strane MTV-ja (ili njrga samog ili produkcijske kuce) kako bi privukli masu napaljenih gangsta wanabee klinaca. Edited November 7, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 u to ime. /me is listening to Skee Lo - I wish ;>. ← Care. Kome god sam pustio ovo, prvi put je čuo za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Mislim ne kontam , valjda neku muziku slusas/ne slusas jer se tebi svidja/ne svidja , a ne zato sto se neko drugi lozi na nju ili kaze da je sranje. Ja licno fifty-ja ne volim jer mi se ne svidjaju pesme i on kao pojava , mislim da nema normalnijih razloga.Ono , ne volish necije pesme , ne slusas ga. Jedino sto ume da me kao bonus neki , iznervira su i deca koja slusaju fiftyja i koja su napaljena i veruju u celu ja sam prodavao drogu , ispalili su u mene 9 metaka , ja sam opasan i lud , nko mi nista ne sme , sve ovo je izmisljeno od strane MTV-ja (ili njrga samog ili produkcijske kuce) kako bi privukli masu napaljenih gangsta wanabee klinaca. slazem se. Care. Kome god sam pustio ovo, prvi put je čuo za to. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 da, tekst, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Samo old skool je pravi rap . sad trenutno jedini dobri raperi koji sad repuju su DMX i eventualno Xzibit. P.S Jer znate da Wu tang ima svoju igricu za PSX i zove se Wu tang Shaolin style. Nazalost nisam je igrao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Samo old skool je pravi rap . ← metalika je sranje posle bleka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 ja fiftija ne slusham iskljuchivo zato shto je ruzhan.i pucali su mu u vilicu.pa jel to normalno da se on tolko eksponira,a chovek mutav pucali mu u vilicu? jel kapirate vi da je ovo film/predstave forum a ne muzika?:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 metalika je sranje posle bleka ← vutra je sranje posle kreka. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 vutra je sranje posle kreka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts