Wop! Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 abdomination - BUREKDZIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 MK-gimli BladeMaster-sekach fiends-pauci hantersice-pume ... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) TC = debela gicana, ako neko vec nije reko, mk=avatar, paladin=palamudin,one statue kod udova=kutije itd :P e da, gyro copteri = prdokopteri, abomination = debeli gmaz :P Edited November 2, 2005 by Mare [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 MK = Buca Dragon Hawks = Papagaji Frost = Gmaz Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ghoul-ghoul Death Knight-Death Knight Fiend-Fiend Abomination-Abomination itd itd Ako se setim jos smesnih primera dopisacu... retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) hipogrif-kljunar ja i rista ga zovemo tako kako bosanci kazu igraju neki ud vs nekog elfa i ustaje decko i kaze drugu da igra dok ne zavrsi razgovo i lik se vraca udara ga po glavi i kaze njemu je hrast na trecem dobu a vidi na sta lici tvoja dzamija a ja pao sa stolice od smeha :) i kako vrbasani kazu ajde udri sa likom divljake(creepove) :)) kodo = zivotnja :) Edited November 2, 2005 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 hipogrif-kljunar ja i rista ga zovemo tako kako bosanci kazu igraju neki ud vs nekog elfa i ustaje decko i kaze drugu da igra dok ne zavrsi razgovo i lik se vraca udara ga po glavi i kaze njemu je hrast na trecem dobu a vidi na sta lici tvoja dzamija a ja pao sa stolice od smeha :) i kako vrbasani kazu ajde udri sa likom divljake(creepove) :)) kodo = zivotnja :) ← ZLO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ZLO ← MAJKE MI KOJE ZLO http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 hipogrif-kljunar ja i rista ga zovemo tako kako bosanci kazu igraju neki ud vs nekog elfa i ustaje decko i kaze drugu da igra dok ne zavrsi razgovo i lik se vraca udara ga po glavi i kaze njemu je hrast na trecem dobu a vidi na sta lici tvoja dzamija a ja pao sa stolice od smeha :) i kako vrbasani kazu ajde udri sa likom divljake(creepove) :)) kodo = zivotnja :) ← bosancherosi nisu normalni , svaka im cast Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ownage bosanci :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ghoul-ghoul Death Knight-Death Knight Fiend-Fiend Abomination-Abomination itd itd Ako se setim jos smesnih primera dopisacu... ← ovo je najjache rofl it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Meni je Vladicin post vrh :)) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 yuri ownage!!! `jaki ste i bez mene`- chimera !!! ^^ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ghoul=Gubavac KoTG=Kozica DK=Mrtvi konj(tako ga zove moj ortak) Banshee=Veshtica etc... Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Necrosi - narcrosi^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 mag=senilni deda :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 abomination - cigan fiend - buba demolisher - katapult glaiwe thrower - "onaj katapult kod elfova" to je jedino u rumi, ali postoji jos izraza koje ponekad upotrebljavamo :))) kao npr. ghoul - shone (po ortaku, koji inace lici na ghoul-a) ,a postoje i neki "ljudi" koji upotrebljavaju sledece izraze: Dark Ranger - sharmerka Keeper - koshuta (rofl) spellcasteri - popovi etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 koshuta, hahah de ga nadje, znaci ta rec je iz dedinog recnika osetjam Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 koshuta, hahah de ga nadje, znaci ta rec je iz dedinog recnika osetjam ← Kod nas se jedan lik preziva Koshuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 Kod nas se jedan lik preziva Koshuta ← kad mu tjale zooflil Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ja i shaman smo zvali keepra vlada :) po drugu sto lici na njega :)) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 druid of the crew-medvedi ← Zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ja i shaman smo zvali keepra vlada :) po drugu sto lici na njega :)) ← sto lichi na tebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 QUOTE(Mickeyyy @ Nov 1 2005, 21:34) druid of the crew-medvedi a ja svo vreme mislio da su to slonovi. gde mi je pamet bila ????? bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Zanimljivo. ← I jos Druid of the CREW ! ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts