unknwn Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 (edited) . Edited October 28, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 pa ako ti je aftermath bi oneopevano sranje bice i aftershok siguran sam ;) skinuo sam i probao demo i nisam bio impresioniran nesto posebno nit grafikom nit izvodjenjem a skrolovanje mapom je neko ludilo u jednom trenutku ide sporo kao puz a drugom brzo kao munja, pa jos kretanje kamere je bilo totalno divljacko tako da sam igrao nekih 5 min i prezalio skinutih 250mb inace sada postoje baze koje mozes jel te totalno proizvoljno sam kreirati kao u originalnom UFO serijalu, borba je mnogo sporija nego ranija (ali bas mnogo) ali je i dalje real time tako da mi se cini da ce biti pravo smaranje aftermath sam gledao kao posebnu igru a ne nastavak UFOa i bio mi je simpatican donekle sto ne bih mogao reci za ovo posle probanog demoa btw nisam siguran koliko ovo podpada pod rpg zanr, ali cemo lako premestiti topik ako nekom zasmeta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts