darijan Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 jednostavno preteran filing. covek zivi zbog zadovoljstava koji mu ispunjavaju zivot. nekome je to wow a nekome je to cigara. Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 nekome je to wow a nekome je to cigara. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 znaci kenjas i pusis. ekstra. ← Hahaha, chak ni ne kenjam :) Ostala mi navika od kad sam se krio da pushim, neznam... i sad mi nekako prichinjava zadovoljstvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 I sta, kao ne izvale te sto posle tebe smrdi na pljuge u wc-u, a ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 I sta, kao ne izvale te sto posle tebe smrdi na pljuge u wc-u, a ? :) ← pa kad osete smrad fekalija ne osete nista drugo ;) Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 I to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Haha, sishite xD Znash kako... posle odredjenog vremena, malo ispari taj dim... a i cale mi pushi pa ono... dim nije chudan u kuci... mada kasnije kad su shvatili da pusim to je vishe bilo foliranje... ono, ja i dalje ne pushim pred kevom, ali ona mi ujutru kad ode u prodavnicu kupi cigare, ja pushim u sobi i govorila mi je par puta da pushim pred njom slobodno, ali meni je nekako neznam... trulo... pred caletom opusteno, ali mi je pred njom nekako... neznam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Offtopic: otprilike je tako i meni... samo shto sam tjaletu rekao da sam prestao, a rekao mi je da ne kazhem kevi.... najbolja mi je u pauzi u studiu... odsviramo neke pesme i odemo na push/pish pauzu i onda kako prija.. vratim se pun energije.. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 hmm ... recimo kad zaradim svoj prvi milion zapalio bio sa novcanicom od 100 dolara... jes da je izlizano al :) a ovako ... ne pushach sam i nikad necu sapaliti sebi nijednu cigaru :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts