phantomq Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Kad skidam samo neke odredjene torente posle nekod vremena mi iskoci plavi ekran sa nekom porukom da je sjebana memorija nisam jedini koji ima ove probleme samo nisam uspeo da provalim u cemu je problem i sto samo kod nekih odredjenih torrent fajlova jel ima neko pretstavu u cemu je problem i kako ga resiti? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 verovatno je windows truo pa ne podnosi baš najbolje veliki broj konekcija koje torenti otvaraju. probaj da ograničiš broj konekcija (~50 bi trebalo da je dovoljno za jedan torent), promeni klijent, instaliraj SP2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 mislim da je problem u broju konekcija po torentu nije do klijenta menjao sam ga ali uvek se javlja kod istih torrent fajlova i da nemam instaliran sp2 ali cisto sumnjam da bi to resilo problem Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 verovatno bi, pošto je za sp2 kompletno taj deo xp-a koji "pušta" programe na net zamenjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts