goran.rs Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Evo pronasao sam na fifa-serbia i ovaj patch.Napravio ga je neki momak,cini mi se da se zove Filip Lukic.Inace ovo radi,provereno.Pa ko voli nek izvoli.Ne kitim se tudjim perjem vec samo da znate svi i ovde na forumu da ima za download.Evo linka http://www.fifa-serbia.com/pafiledb.php?action=file&id=6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Lepo od tebe Gorane !!! Odmah sam isprobao i funkcionishe fantasticnhno ... skidajte ljudi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 meni ne... sad da li je to do mene... sve je ok u pochetku i kad udjem u mech iskochi mi... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ok.. updates on patch... radi ok sa Partizanom i zvezdom, ali sa scg mi ne radi... nije samo meni... vetjini je tako... btw, no hejt...!! pogledajte (: (: Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 To moze samo u igrici. Probao sam samo sa Zvezdom,javicu da li mi radi sa SCG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Sto se tice slike,to moze samo u igrici kao sto je goran rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Mogli su malo bolje nashe reprezentativce da urade sa graficke strane ... a i skill nashih igraca u toku igre nije neki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 cekaj, video sam da si lupio print skrin ubacio, pa ljudi zar vam rade ti fajlovi ja sam nabacio sebi i zvezda i partizan jos i rade, ali ne po svakom vremenu u igri, sto ne znam kakve ima veze, mozda je lik pravio razlicite dresove za razlicito vreme, ono kao seme mokri itd a scg reprezentacija mi uopste ne radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 9, 2005 Author Report Share Posted December 9, 2005 Ovog puta momci sa sajta http://www.fifa-serbia.com/ konkretno Filip Lukic napravili su patch za celu nasu ligu.Znaci Danas je konacno zavrsen "SCG Super Liga 06" patch! Ovaj dodatak ce dodati celu Meridian Super Ligu 2006 u vasoj Fifa 06 verziji. Patch samo radi na Engleski jezik u igri. Znaci: -16 klubova -14 navijackih zastavica -35 dresa -32 logosi -16 career banera .. i jos mnogo toga! Autor patcha je: Filip Lukic , a autor navijackih zastavica je: Vlada (Pidza/Balavac) Pa koga interesuje....Potrebna je registracija na sajtu p.s.Svaka cast momci na ovome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STRPOV Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Ovog puta momci sa sajta http://www.fifa-serbia.com/ konkretno Filip Lukic napravili su patch za celu nasu ligu.Znaci Danas je konacno zavrsen "SCG Super Liga 06" patch! Ovaj dodatak ce dodati celu Meridian Super Ligu 2006 u vasoj Fifa 06 verziji. Patch samo radi na Engleski jezik u igri. Znaci: -16 klubova -14 navijackih zastavica -35 dresa -32 logosi -16 career banera .. i jos mnogo toga! Autor patcha je: Filip Lukic , a autor navijackih zastavica je: Vlada (Pidza/Balavac) Pa koga interesuje....Potrebna je registracija na sajtu p.s.Svaka cast momci na ovome ← A gde mi je Nikica Zigic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) ok.. updates on patch... radi ok sa Partizanom i zvezdom, ali sa scg mi ne radi... nije samo meni... vetjini je tako... btw, no hejt...!! pogledajte (: (: ← steta sto ovo ne moze da se desi u stvarnom zivotu :))))))) inace svaka cast liku...ali zakleo sam se da necu vise da igram Fifu jer je PES keva...mada su ga malo ukenjali sam ovom 5-icom...ali dere fifu za 2 klase! Edited December 31, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts