xWooLf Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 http://www.wcreplays.com/scene.php?get=287 napred plavi :) Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 http://www.wcreplays.com/scene.php?get=287 napred plavi :) ← da mi ti nisi rekao, nikad ne bih znao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 nemoj da si sarkastichan... ja sam to stavio zbog drugih a ne zbog tebe inache, zao mi je sto sam te pretekao :) (ako je to razlog sarkazmu) ali vest je vest... Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 da je u tom fazonu, izbrisao bi ti topic i stavio njegov... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 jer ti to fato iz licnog iskustva? to se bese, zove demokratija ili diktatura... nisam bio u skoli kad se to ucilo, pa mi pojasni [smajli3] Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 nemoj da si sarkastichan... ja sam to stavio zbog drugih a ne zbog tebe inache, zao mi je sto sam te pretekao :) (ako je to razlog sarkazmu) ali vest je vest... ← nisi me pretekao, jer jednostvno ovakav topic nema nikakvu vaznost na forumu kao shto je ovaj 1) svi timovi koji su ranije igrali wc3l quali, dobiju mail chim se otvori novi period za registraciju 2) mi tesko da cemo sa ovim sastavom dobiti poziv, a ostali timovi u Srbiji, ako postoje uopshte tek nemaju nikakve shanse zato je topic skroz bespotreban i stvorice novi flejm ili raspravu shta je imba a shta nije. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 nemoj da si sarkastichan... Budi Homoseksualastican Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Pa Highl1 probaj fuziju sa nekim solidnijim klanom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Pa Highl1 probaj fuziju sa nekim solidnijim klanom... ← been there done that, i nikad vishe. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 been there done that, i nikad vishe. ← Onda navijaj za retardirani JP ili neki takav tim koji nije ni prici nasima a mogu u wc3l... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Onda navijaj za retardirani JP ili neki takav tim koji nije ni prici nasima a mogu u wc3l... ← Dzabe kada smo ti mi srbi i samo svoje dupe gledamo, cast izuzetcima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 gogo ti imas 5 godina i pricas tako? (krece FLEJM) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Bolje nego da imam 20 godina i da se ponasham kao da imam 5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Bolje nego da imam 20 godina i da se ponasham kao da imam 5... ← a da zivish u americi i da imash 20 god i da se ponasas kao da imash 5 ? :) i reci zovu te misha Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) . Edited October 25, 2005 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) sta se ljutish, zezamo se ... nego, hoce li glorija igrati ovo? Edited October 25, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 goga igra bolje od svih vas tako da....misha sry....^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Pa ako dobiju poziv igrace ako ne dobiju nece T_T,a kakvo je stanje ,samo Mile igra....Necu ja da smaram neka Highl1 govori o tome ako hoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 evo evo igracu i ja :) ajde Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 evo evo igracu i ja :) ajde ← nashao si neku ekipu koja ce da igra wc3l quali? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 nashao si neku ekipu koja ce da igra wc3l quali? ← pwnd :) Samo slusam debelog kako laze ovde na forumu, kao posle ispita zaspao :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sisaj ga razore znas da nelazem :)) btw highli pravimo LND ( legende nasih dana ) ili VVOI (veliki vizionari ove igre) i idemo ownage :P hehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 sisaj ga razore znas da nelazem :)) btw highli pravimo LND ( legende nasih dana ) ili VVOI (veliki vizionari ove igre) i idemo ownage :P hehe ← ti pravi shta hoces, mi vec imamo ekipu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Highl1 je ljut :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Highl1 je ljut :D ← spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts