Jump to content

Ares

Formica

Recommended Posts

Kada ukljucim Ares u gornjem uglu pise samo <Connecting> i nece da se promeni u Online... to je pocelo da se desava posle download-ovanja nove verzije...

neko resenje?

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ja imam neku cudnu verziju limewire shto mi je ortak dao, stalno mi je zeleno i pishe turbo chgarged. Odlicna stvar i brza ali nema mnogo fileova, sad su i zbog neke tuzbe povukli sharovanje raznih warez stvari i dosta laznih fileova ima. Postoji zamena za lime wire, potpuno bestplatan prog i nema taj filter koji lime wire ima, zove se FrostWire.

Btw Ares ima u sebi spyware, ponekad ga anti spyware ocisti pa to moze da bude uzrok zashto ne moze da se konektuje, inace je odlicna stvar za skidanje muzike ,filmova,etc. E i tu postoji josh jedna verzija programa. Zove se Warez, skoro potpuno istog izgleda , mislim da taj nema spyware.

A ako bash hocete da nadjete neki file koji je tazak za naci ,najbolji izbor je eMule.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

osim ako sam bio na nečemu dok sam čitao sajtove, ares i limewire su dva različita klijenta za istu mrežu (gnutella2) tako da tvrdnja da na limewire-u ima malo fajlova a na aresu mnogo ne pije vodu..

koliko sam ja chuo soulseek je preterano za elektroniku...

za full albume jedino shareaza...

joj, shta sam koristio za spotove... ...ne mogu da se setim...

ma tako svakih 2 mesetza isprobam neshto novo...

btw

ko hotje limewire pro... skine obichnu verziju sa njihovog sajta i samo potrazhi "limewire pro" i skine... ili preko bilo kog drugog p2p programa, samo shot je 93,46% tih fajlova fush...

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

meni nece da instalira limewire zbog jave !!! naime : skinem ja lepo limewire , krene instalacija kad ono treba mi najnovija verzija jave , daju oni meni tu link odem ja tamo , kad ono cvrc java nece da se instalira , da li je neko imao slican problem i kako da ga resim ? btw ares je spram morpheusa ...(da ne lajem sad) [8D]

meni Limewire pocne da zajebava time shto nesto skida sa neta... neam pojma sve u svemu kao skida nesto tako da mi je brzina neta mnogo manja.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...