Formica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Kada ukljucim Ares u gornjem uglu pise samo <Connecting> i nece da se promeni u Online... to je pocelo da se desava posle download-ovanja nove verzije... neko resenje? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 pređi na limewire. i meni je počelo to sa aresom da se dešava, ali me je mrzelo da provaljujem o čemu se radi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 LimeWire Ownz uzmes pro verziju sa akceleratorom i ubija ! A btw meni taj ares nikada nije dobro radio. Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 missim da nece da se konektuje dok ti ne sheruje svu muziku....bar je kod mene to bila fora....ali kad sam nabavio lime wire pro...batalio sam ares.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ja imam neku cudnu verziju limewire shto mi je ortak dao, stalno mi je zeleno i pishe turbo chgarged. Odlicna stvar i brza ali nema mnogo fileova, sad su i zbog neke tuzbe povukli sharovanje raznih warez stvari i dosta laznih fileova ima. Postoji zamena za lime wire, potpuno bestplatan prog i nema taj filter koji lime wire ima, zove se FrostWire. Btw Ares ima u sebi spyware, ponekad ga anti spyware ocisti pa to moze da bude uzrok zashto ne moze da se konektuje, inace je odlicna stvar za skidanje muzike ,filmova,etc. E i tu postoji josh jedna verzija programa. Zove se Warez, skoro potpuno istog izgleda , mislim da taj nema spyware. A ako bash hocete da nadjete neki file koji je tazak za naci ,najbolji izbor je eMule. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 dajte neki direktan linak za skidanje limewire pro bez platjanja... ili vi platite, pa mi dajte taj linak.. (: Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 proveri pm Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 proveri pm ← jel moze i meni? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 osim ako sam bio na nečemu dok sam čitao sajtove, ares i limewire su dva različita klijenta za istu mrežu (gnutella2) tako da tvrdnja da na limewire-u ima malo fajlova a na aresu mnogo ne pije vodu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ja nisam rekao da na aresu ima mnogo fileova... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Imao sam istu frku sa Aresom i nije bilo sanse da ga opravim. Skinuo sam LimeWire Pro sa nekog torrenta i skroz sam zadovoljan. A za retke stvari tu je Soulseek. ;) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 koliko sam ja chuo soulseek je preterano za elektroniku... za full albume jedino shareaza... joj, shta sam koristio za spotove... ...ne mogu da se setim... ma tako svakih 2 mesetza isprobam neshto novo... btw ko hotje limewire pro... skine obichnu verziju sa njihovog sajta i samo potrazhi "limewire pro" i skine... ili preko bilo kog drugog p2p programa, samo shot je 93,46% tih fajlova fush... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) mozda debilno pitanje....u fazonu da li ako sherujes vishe fajlova...dozvoljeno ti je da i ti skidash vishe?? ili ne? Edited October 26, 2005 by zEx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 na "obichnim" p2p programima nema veze... a na dc++ netjesh motji da udjesh na neke hubove ako nemash dovoljno shareovanih gb stvari.. Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ns Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 meni nece da instalira limewire zbog jave !!! naime : skinem ja lepo limewire , krene instalacija kad ono treba mi najnovija verzija jave , daju oni meni tu link odem ja tamo , kad ono cvrc java nece da se instalira , da li je neko imao slican problem i kako da ga resim ? btw ares je spram morpheusa ...(da ne lajem sad) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 meni Limewire pocne da zajebava time shto nesto skida sa neta... neam pojma sve u svemu kao skida nesto tako da mi je brzina neta mnogo manja. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ne skida, verovatno uploaduje stvari koje sharujesh Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ja sam koristio winmx godinama pa sam preso na limewire, on stvarno jebe kevu uzeo sam kasnije ares i uspeo sam nekada da se konektujem nekad ne malo je valjda stvarno jadan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) @voodoo_ns kad instalirash idi na custom,tu odshtikliraj ie5 i trebalo bi da radi ja sam imao slican probelm do pre pola sata:) Edited November 12, 2005 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts