Niko Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 sbb raspali jadni govnavi,... budjavi, patetichni.... ne mogu da mi nameste net jeb--- 2 meseca drndaju debili.. http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php?t=1576 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 citam taj topic i iako nisam korisnik doticnog nerviram se... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) pridruzujem se na topicu.. mamu li mi, keve mi. Ima adsl da uzmem.. Edited October 22, 2005 by Pwent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitroy2k Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Btw kucao sam onu komandu recorddemo i fajl je velik 1.2gb :) nista mi nije jasno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitroy2k Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Jebem ti sve serveri su vise down nego up damm it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 juce sam imao neke obaveze i nisam pogledao server i malopre sam video da ne radi videcu u toku dana da ga vratim online ponovo. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 jel radi koji server? ja sam probao oba meni ni jedan nije radio. Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
oogabooga Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ni meni..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 jeb--- li ga gase se sami nakon nekih 5-6 sati rada,.. ja nisam tu da palim stalno, mogu da ostavim upaljeno ako jurnem kroz kucu.. evo sad sam ga ukljuchio, nadam se da radi Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBane Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ne radi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBane Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ovde je drugacije kad lagujes, ti se sam po sebi kreces normalno dok se ostali teleportuju itd a ovde, ne mozes da se kreces normalno, znaci vrati te na poziciju gde bi trebalo da jesi. Npr krenem da skukucem levo desno i odjenom on me vrati ko da sam pritiso nazad levo. Mnogo nervira feeling, ako se nema stabilna konekcija nema teorija da se igra. Frustrirajuce... Ja sam sinoc pokusavao i iako mi je ping bio izmedju 800 i 999 (ne znam zbog cega) provalio sam kako taj problem da resis ima komanda: net_clientMaxPrediction "0" tj. iskljucis predvidjanje od strane klijenta, onda ako ti laguje neces se vracati unazad ali se neces ni kretati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) ja sam sinoc imao ping 1-16. al ja sam skinuo neki cfg nisam nista od toga namestao. btw zasto ne popravite to "no server map running"? Edited October 26, 2005 by pOpeYe Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 daj link za taj cfg :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 server je uz malo problema ponovo online i tako bi trebalo da bude uz jednu molbu da se trudite da ne votujete za promenu mod-a posto se server slogira posle nekolko puta ako moze ostanite na DM a ja cu podici ovih dana jos jedan za 1vs1 ako bude postojalo interesovanje... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 postoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oogabooga Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 uh kako dobro radi!!!!!!! igrao sam malopre sa nekim momkom iz CRO, ping je bio 20-50, samo jednom je zalagao!! samo me buni sto opet ne vidim nijedan strani server, a sinoc sam sa tim vazelin patchom video sve?? poz!! i vidimo se veceras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 jos mi sada reci da si na SBBu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 podignut je probno i nas q4 server :) gamer.eunet.yu:27961 uskoro ce biti i zvanicno samo da prodje test fazu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBane Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ja sam sinoc imao ping 1-16. al ja sam skinuo neki cfg nisam nista od toga namestao. I ja bih voleo da vidim taj config posto sam probao razlicita podesavanja i ni na jednom serveru ne mogu da igram svuda ping 999 (sad sam probao i Eunet), bio sam i na nekom nemackom serveru. Da li problem moze da bude u necemu drugom a ne u configu (tipa crack ili tako nesto). Q3 mi radi normalno 30-60 ping na domacim serverima, a Q4 ni da mrdne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 I ja bih voleo da vidim taj config posto sam probao razlicita podesavanja i ni na jednom serveru ne mogu da igram svuda ping 999 (sad sam probao i Eunet), bio sam i na nekom nemackom serveru. Da li problem moze da bude u necemu drugom a ne u configu (tipa crack ili tako nesto). Q3 mi radi normalno 30-60 ping na domacim serverima, a Q4 ni da mrdne. ← potpuno isti problem,ljudi pomagajte omg ! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ja obecavam da cu prvom prilikom da istrazim to u vezi net podeshavanja za q4,.. za sada znam samo za: net_clientmaxrate.. ostalih komandi tipa snaps/maxpaketi, nudz izgleda da nema u q4 podeshavanjima... brrrb :/ Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBane Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Jedno je sigurno, nismo jedini kojima Q4 ne radi kako treba preko neta. Trazio sam preko googla i naisao na desetak foruma u kojima se ljudi zale na istu stvar: ping 999. Znaci izgleda cemo morati da cekamo neko objasnjenje ili patch :( Ono sto mene buni je to sto ja kad sam konektovan normalno vidim ostale kako se krecu po mapi i pucaju (bez seckanja), ali ja ne mogu ni da se krecem po mapi niti da spectatujem iz prvog lica, kao da sam zalepljen za jedan spawn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oogabooga Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) jos mi sada reci da si na SBBu ? ← ne, konektovan sam preko lokalnog wireless provajdera, preko dana 64k, nocu 128k, i radi ludo, jer imam svojih 128k koje sa nikim ne delim...... :-) poz Edited October 26, 2005 by oogabooga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) eto.. Edited October 28, 2005 by nucleus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBane Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Nece, i dalje isto! Evo slika sa statistikama, PlatoPlus Q4 server, ping je 999 Pogledaj lagometar!? Off Topic: Jeeee stoti post posle dve i po godine! Edited October 26, 2005 by McBane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts