dULEYM4N Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Imam model Nokia 7610... e sad.. u PC Suite-u ima opcija kad udjem, "Contacts"... gore kliknem "update" i on mi na komp prebaci sve telefone shto imam u imeniku... e sad... to je uradio samo jednom, sad kad hocu da kliknem na "update" pishe mi "failed to start update"... zashto? i kako mogu da to odradim? poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 brate jel imas u tom telefonu memori karticu, pc suite je bar po meni golo govno ako imas karticu bolje kupi citac, ili ako imas neki digit. foto aparat mozes da ubacis karticu u njega ja to radim i cita mi znaci karticu u aparat, povezem s compom i prebacujem to je brze i to mnogo i od tih raznih softvera, tj i od irda i sriala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Imam ja karticu, al ona nije SD, nego ona josh manja... da je SD sve bi bilo drugacije... nije problem u prebacivanju slika, clipova, mp3 i sl... to ide ko podmazano... nego mi je frka sa imenikom, sto sam njega jednom uspeo da prebacim, a posle ne... Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Pretpostavimo da imash PC Suite v6.1 koji se dobija uz fon... Skini verziju 6.6 sa nokijinog sajta i zavrshicesh posao... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts