xWooLf Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 hmm ovaj ryh.nicholas je gosu izgleda bas sam nasao repove (nazalost 1.19) gde je sabio we.sky-a sa 2:0 :) ovaj sabijach ima tvrdu kozu, hehehe bice tesko pored njega i onog sojua :( ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Iskreno Duke mnooooooooooogo bolje igra vs NE nego vs UD-a (mozhda greshim - moje mishljenje). Realno gledano ima mnogo jebanu grupu ali mislim da ce proci :) Kao shto je neko naveo gore uvek se provuche :) Good Luck Duke! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 neznam brate tesko mora da vezba bez vezbe nece bro nije ni malo naivan a gledajuci da ga je freeman dobio ud ud 2-0 poslednji put a bro je ponizio freemana 2-0 to govori nesto.... soju svi znamo kakv je WE jebiga sta vise reci i sad informacije i da je ovaj treci isto neka bolestina bez vezbe nema trika da se prodje.. Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 SOju cemu biti najveci problem.... Samo neka mnogo vezba i vezba.... gl/hf Duke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 neznam brate tesko mora da vezba bez vezbe nece bro nije ni malo naivan a gledajuci da ga je freeman dobio ud ud 2-0 poslednji put a bro je ponizio freemana 2-0 to govori nesto.... soju svi znamo kakv je WE jebiga sta vise reci i sad informacije i da je ovaj treci isto neka bolestina bez vezbe nema trika da se prodje.. ← Ud vs Ud me je dobio 1-0(discovao sam ali mislim da bi me dobio,jer je bolje odigrao),a drugu sam igrao Orca :) ali dobro kao sto je vladica rekao bro je po meni dosta dobar i nije uopste naivan igrac,tako da ce duke morati da se namuci vs njega,ni slucajno da se opusti,ali kao sto svi znamo Duku extra ide vs NEa,ali ja da sam na njegovom mestu,ja bih samo practisovao UD VS UD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ko sto sam ja reko :) vezba mora Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Evo samo da kazem... mozda nekog zanima, ovaj lik iz Makedonije ( GoXx ) je XPAM-ov igrach... Ne odaje acc na northu... na XPAM-u mu je bio ( "bio" zato shto se skoro resetovalo sve tamo... ) a_player, a imao je skor sa svim rasama + random po 24:1,2... Najvishi peon level na serveru :D Eto, navijacu i za njega na ovom WCG-u... mnogi pljuju XPAM, ali meni je to bash ok kad neko ko nije do skoro imao kesh za org. ode na tako veliko takmichenje... verovatno nece ici dalje od grupe, ali eto, nadam se da ce pobediti nekog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 on je prvi u makedoniji zato sto su svi ostali jos veci idioti od njega sve sam iz drzave tukao 7-8 na prema 0 Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 vladice ne vredjaj ljudi koji igraju wc3 gore od tebe to sto ti nisu dorasli ne znaci da su "idioti" nego znaci "samo" da si trenirao kao manijak za razliku od njih... po toj logici i ja sam onda "idiot"??? posto bi me verovatno dobio 20:0 ?? :) ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 vladica je u pravu, a grin je glup shto nije otishao u makedoniju da igra wcg,a ima makedonski pasosh. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 u vezi ovog zadnjeg sto je highly rekao to i nije losa ideja mislim, jeftino se moze provuci na wcg (taman da dukeu pravi drustvo u avionu, hehehehe) ali zar nije fury po istoj logici hteo da se takmici u srbiji, jer mu nije bilo sigurno zbog madfroga (plasio se da ne izgubi, mada ga je ipak dobio sto smo saznali pre par dana) ti highly si bio prvi protiv furyja da dodje da igra kvalifikacije ovde, verovatno opravdano, ali po toj logici i makedonci bi se mozda bunili da je green hteo da ide tamo i tako dalje, i tako dalje.... ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Fury nema srpski pasosh tako da ne moze da igra za srbiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Dobro nisam ja rekao za njega da igra neznam kako... svakako da smo mi daleko ispred njih u ovoj igri i uopshte u gaming-u, ali ipak... zelim mu svu srecu... dakle navijam za njega pored Duke-a... nece verovatno nikome uzeti partiju, al' shta znash... mozda se potrudi, malo pochne da vezba i uspe da dobije nekog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 u vezi ovog zadnjeg sto je highly rekao to i nije losa ideja mislim, jeftino se moze provuci na wcg (taman da dukeu pravi drustvo u avionu, hehehehe) ali zar nije fury po istoj logici hteo da se takmici u srbiji, jer mu nije bilo sigurno zbog madfroga (plasio se da ne izgubi, mada ga je ipak dobio sto smo saznali pre par dana) ti highly si bio prvi protiv furyja da dodje da igra kvalifikacije ovde, verovatno opravdano, ali po toj logici i makedonci bi se mozda bunili da je green hteo da ide tamo i tako dalje, i tako dalje.... ← koga briga za makedonce :) mi bi navijali za grina (koji jeste buljash,ali je opet nash jebiga) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Heh, sad videh da je u grupi sa prvakom Filipina i Grchke... nikad chuo ni za koga odatle :) Valjda moze da dobije tog Filipinca majku mu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) znam 2 makedonca koji igraju wc3, jedan je devison, a drugi je rubber... I ne znam koji je retardiraniji... Devilson hackuje i uvek je bezobrazan, a rubber je mentalno zaostao ( mada moram priznati rubber ima dobru sestru, neka manekenke slao meni i vladici slike kako bi se druzio sa nama, jes i dalje neshvatam zashto je to radio) :) Edited October 24, 2005 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Duke, jesi li ti ziv??? Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Duke, jesi li ti ziv??? ← ziv je, bio je danas na faxu, video ga ja :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Pa mozda je zaboravio da ide u Singapur? Aj podseti ga Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 mozda jos nije svestan da treba da ide u SIngapur....^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Kao shto je rista rekao na interviewu: Nisam bio svestan shta sam uradio sve do 3. - 4. dana posle wcga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ludi rista...nebi ni ja bio svestan..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Pa naravno, ko bi bio svestan turnir kao i svaki drugi, postanesh svestan kada dodjesh kuci i cela rodbina te zove da ti cestita :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 samo sto je kod mene drugacije, cim udjes, odma sa vrata:`Gde su bre pare??? ` ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Evo samo da kazem... mozda nekog zanima, ovaj lik iz Makedonije ( GoXx ) je XPAM-ov igrach... Ne odaje acc na northu... na XPAM-u mu je bio ( "bio" zato shto se skoro resetovalo sve tamo... ) a_player, a imao je skor sa svim rasama + random po 24:1,2... Najvishi peon level na serveru :D Eto, navijacu i za njega na ovom WCG-u... mnogi pljuju XPAM, ali meni je to bash ok kad neko ko nije do skoro imao kesh za org. ode na tako veliko takmichenje... verovatno nece ici dalje od grupe, ali eto, nadam se da ce pobediti nekog :) ← http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...erName=ust.goxx Ja sam ga dobijao na ladderu ,bio je lvl 47,ali los igrac generalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts