ZeRoX- Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 ghost je moja spam skola ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 iscekujem 20% warn za tebe, a i za mene :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 dobro aj necemo vise,deal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzontraVolta Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Nisam anonymus iz mojoa, vec Rakija iz mojoa (ali mnogo sam vise vremena provodio u otopusu ranije). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 oki svaka cast storm sacu i ja vas da izpresavijam :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ovaj storm izgleda raste u nekog gadnog baju iz zadnjih 48 sati sto su stavljali repove na replays.net jebe keve svima redom human 0wnage :) vladice, uci od njega i od sky-a... ako hoces da budes u trendu evo sad skidam, dobio je check-a.... Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 pa bio je i pre Storm extra samo nisam iskreno ocekivao od njega ovako nesto.a i ocekivaosam grubby-vs-moon finale ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 kako ne seEun nick kad sam video sve mi je bilo jasno kakva je igracina jos davno Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ma ljudi human je losh, to shto je storm uzeo par doza kokaina i igrao 2 dana kao lud i sve prebijao, to se neracuna, jel tako vladice ?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Alo ljudi da li ste vi primetili kako igra taj Storm? Mass exp i ( vladicin ) mass shtek - nikad veci smor od replayeva. 99% partija mu traje preko pola sata. A to shto je sabio Fov-a ma do jaja, pogledajte partiju na Turtlu!!! Jebo te posle te partije sam pomislio koji je ovo liiiik stvarno mi ne ide u glavu kako je on osvojio incup. Ja sam ranije igrao random ali sam sad presao na humana i "tvrdim" da su sve samo ne najslabija rasa - daleko od toga. Extra su rasa. A ovaj Storm ako nema 30 kula i 1000 kesha u zalihama ne moze nishta da uradi. Ovo je moje ozbiljno mishljenje!!! Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 tako je gogo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Alo ljudi da li ste vi primetili kako igra taj Storm? Mass exp i ( vladicin ) mass shtek - nikad veci smor od replayeva. 99% partija mu traje preko pola sata. A to shto je sabio Fov-a ma do jaja, pogledajte partiju na Turtlu!!! Jebo te posle te partije sam pomislio koji je ovo liiiik stvarno mi ne ide u glavu kako je on osvojio incup. Ja sam ranije igrao random ali sam sad presao na humana i "tvrdim" da su sve samo ne najslabija rasa - daleko od toga. Extra su rasa. A ovaj Storm ako nema 30 kula i 1000 kesha u zalihama ne moze nishta da uradi. Ovo je moje ozbiljno mishljenje!!! ← ti lepo uzmi humana pa da vidis kako je lako masovati te tovere Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 fato jesi li ti decko retardiran? vidis da ti je grinder rekao da je presao na humane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ti lepo uzmi humana pa da vidis kako je lako masovati te tovere ← nezna storm decko :) pokazacu mu ja par caka kako da stavlja kule :) mora mana kula to su osnovne greske :))) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Vladice uvek me nasmejesh keve mi Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 E da a i ti Fato brate svaka ti dala za komentar :( Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 :) grindere uvek sam tu za tebe ti to znas :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
1mPacT Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Pa hum je najslabiji na pocetku, a kada se razvije onda je balans pa sad sto oni to neznaju da koriste njihov problem. HUMAN NIJE IMBA NIKAD!!!!!!!!!!!1 Quote .............PLAY THE BEST DIE LIKE REST.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts