IronSERB Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 E da takodje shaman ili neko takav ne moze da rolla na cloth ispred cloth guy-a :DD pravila su pravila imas mail drzi ga se :D Quote :) <----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 haha nisu samo srbi takvi, ima ludaka svuda Apeman, Trol Mage na Dunemaul. idemo u Strat Baron run neko vece, i prvo kod Malika ispada Devout Sandals, ja i jos jedan priest NEED kad i Apeman need... kad sam se malo izdrao na njega nije rolao, ali sledi u istom runu jos jedan biser. ispada onaj epic ring Myrmidon nesto:) +10 strenght, stamina +7 agility a apeman rola za njega jer nije bio ML i na srecu izgubi... sta reci za tako nesto. rolao je epic prsten samo zbog 10 stamine jer mu ostalo ne znaci, ali epic je epic... /spit a kada su meni uzeli onaj epic sto dropa u scholu od licha 0.3% iako sam rolao najvise necu ni da detaljnije objasnjavam jer POPIZDIM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Da nije u pitanju Bad Mojo Mask - head - cloth - +24int +14shadow dmg ? mislim to je jedini cloth iz ZF-a koji daje +24int, osim ako nezabodes neki epic ← e bash taj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 U krajnjem slucaju nije ni bitan koji je item..kad ti ga nindza uzme onda covek pizdi..bio to robe sa +1 int ili ceo might set :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts