Mare Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Ovako kada startujem warcraft3 the frozen throne, vec na pocetku se oseca kako "padajuci" meniji kasne tj. imaju manje frameova.. Kad udjem u bilo koju igru (bilo solo,dotu,2x2 at), to je pravi haos... Kad stisnem Ctrl + Alt + Delete pise mi da je procesor 100% zauzet... i da 99% resursa procesora zauzima svchost.exe... Kad pokusam da "ukinem" taj proces izbaci mi odbrojavanje od jednog minuta da ce da mi se komp restartuje. Ortak mi jednom davno rece da to moze da se ukine (to odbrojavanje) ukucavanjem neke komaned u Start>Run... Samo sto sam zaboravio koja je i oratak nema mob a trenutno je u studiju i ostace do kasno uvece. Ukoliko neko zna kako ovo da ispravim ili u cemu je problem, bio bi vrlo zahvalan. P.S. Nadam se da nisam pogresio deo foruma... Nisam video slicno mesto gde bi mogao ovo da postavim. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 Evo i dve slike koje bi mozda mogle da vam pomognu: Slika nr.1 Slika nr.2 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 To ti je verovatno neki crv , a komanda za zatvaranje toga - Start>Run>shutdown -a , probaj sa nekim od antivirusa Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 imas nekoliko svchost-ova neki kontrolisu windows neki internet. taj sto ti digne usg na 100% je internet. btw tako je napravljen onaj crv sto je harao netom neke 2-3 nedelje.. iskljuci ti svchost i komp ti se restartuje.. anywayz, sasvim je moguce da se neki crv uvukao u svchost, to resavas antivirusom. e sad ako nije nikakva napast.. hm.. imas li neki fw? moguce da nastaje konfuzija izmedju warcrafta i fw... pokusaj prvo sa AV Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 Evo ovako: -1. Instalirao sam SP-2 (service pack 2)... Skinuo firewall... -2. Instalirao sam nekoliko antivirusa i neke trojan 'findere' (pored nod32) i obrisao sam par virusa/trojanaca... I sada radi normalno.. Hvala na pomoci, u svakom slucaju. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts