Goga[TT] Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 (edited) Mora da je tako -.- Edited October 15, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Nije vam ovo chat ;D Voleo bih da Grubby dobije ali Moon je imba... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 ma to ce vise biti egxibisn mec nego prava igra ,mislim da ce vise igrati za publiku i predstaviti neku novu foru Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 ma to ce vise biti egxibisn mec nego prava igra ,mislim da ce vise igrati za publiku i predstaviti neku novu foru ← Ja bih bas rekao suprotno, koliko ja kapiram to je stvar prestiza, kojima koliko vidim jako znaci... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 mislim da ce Moon da dobije i to da ce da bude 3-1 a u petoj ce da proba nesto novo btw na replas.net kvota na moona je 1.62 a na grubbyja 2.31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzontraVolta Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Moon dobija 3:2 imo. @ Highl1: Ne diraj mi sainta, covek mozda ne igra warcraft, ali ima Pastoriusa kao avatara, dakle zna nesto !:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 grubby dobija 99% :=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Ja mislim da nisam siguran ko ce dobiti. Postoji sansa da dobije i Moon a postoji sansa da dobije i Grubby. Pre bih rekao da ce dobiti Grubby ali mislim da ce ga Moon odvaliti na neku imba rush taktiku sam ako ga Grubby na spreci u tome, u tom slucaju ce Moon morati da promeni taktiku ( drkace kabal za net ). Publika je vishe na strani Moona valjda zbog saosecanja na deckov raspadnuti izgled ali po meni je Orc sto puta jaci od Elfa shto znaci da ce Gruby dobiti .....unless, mozda ako.....ma ne. U svakom slucaju Moon dobija sigurno 3 - 2,5...ako ne izgubi. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ljudi 3 days je ostalo pa da vidimo :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Shto se mene tiche,showmatch partije nikad nisu bile odraz realnog stanja izmedju dva igracha,jer se takve situacije uvek koriste da se proba neshto novo,zabavi masa i sl,za razliku od oficijalnih partija gde se igrachi moraju dati sve od sebe.A opet,gledano sa druge strane mozda greshim.Mozda bash zato shto je showmatch tada igraju opushteno i bez pritiska,pa odigraju bolje nego inache...ew kao shto reche vladica,ostalo je josh 2,3 dana pa cemo videti... ps. grub pobedjuje 3:2 opushteno :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 e brate vidi moze da se ulaze kes ;) pa brate da moon ima 2 grama mozga :)) stavio bi 50k$ na grubija ili njegov cale ako on bas nemoze :) i predao 4-1 npr :)) i uzeo kes :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 kao da to nije grubby radio.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 kao da to nije grubby radio.... ← Da i ja sam cuo za to, ariel ulagao kesh a grubby predavao partije i tako su nasli zajednicki dil.... Btw kad je grubby izgubio showmatch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2005 Author Report Share Posted October 17, 2005 Da i ja sam cuo za to, ariel ulagao kesh a grubby predavao partije i tako su nasli zajednicki dil.... Btw kad je grubby izgubio showmatch? ← od apm-a esl koth 3-2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Well,here comes the D-day :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 sad cu da otkopcam slic ako bas hoces * samo da znate kako mu je siroka pica... Moon dobija... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 samo da znate kako mu je siroka pica... Moon dobija... ← You failed to register as funny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 e ljudi oce biti to na wagh tv-u, i kad je mec ?? po meni moon 4-1 grubby Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 e ljudi oce biti to na wagh tv-u, i kad je mec ?? po meni moon 4-1 grubby ← nece, samo ESL-TV i repovi posle mecha. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 pazi sejnt koji ne igra wc3 pametniji od 95% foruma :) ← ne mogu da imam svoje mishljenje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 moon is taking this one home Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharan[Yoln.] Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 da sigurno !1 Quote MI sabijamo dotu zato ako neko oce da igra neka mi javi [sombor] [conoplja] igraonica sICAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ja sam smatrao da ce grabby dobiti ali posle ovoga ^^ moon > jedini koji unosi inovacije u igru ! Ps : znali ko sto mi ne radi slika ni avatar ?? ako zna neko neki drugi sajt osim onoga www.share......ili kako vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bice replayi na wc3l-u offtopic-fox-stavi drugi avatar i singu neradi ti lik! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 bice replayi na wc3l-u offtopic-fox-stavi drugi avatar i singu neradi ti lik! ← kad ce biti repovi ??? i thx za slicice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts