E jebes baku Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 LAKERBOT je rullao , ono 100% machingun i lighting... , a rail da se ne prica :D btw... jel zna neko sta se desilo sa LAKERMAN-om , on je po meni bio top 1 u svoje vreme (jedan od retkih koji je mogao fatu da parira i koji ga je dobijao ) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 lakerbot je tek nesto bolji od xaero-a i to na nekim mapama.. spiter moja preporuka max 75 skill preko toga je smaranje .. ja igram samo na pizzu i pythona :o) lakerman ..bilo je pre nekih godinu dana interviju sa njime na esreality pa su ga pitali sta radi danas a on igra pro poker :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stripy Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 bash me zanima da li bi to uspeo ponoviti na pb serveru ili u lanu... ← 99.99% sam siguran da nitko iz cro nije varao. prolly je igrao vs nekih njubova pa je zato toliko imao. Quote #quake.hr @ qnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts