Green Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Lepo, lepo...samo tako nastavite. Idle moze da padne realno, ako se pogode lepo matchupovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 samo ti hajli pusti mene i sharkija da igramo 2v2 ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 gj, samo tako nastavite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 sve elfovi jebote bog :)) tharks-a prepustite meni human human skajlerski :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ne moze da se sredjuje mu, biras mapu pa ako se poklopite Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 sve elfovi jebote bog :)) tharks-a prepustite meni human human skajlerski :) ← da prepustimo tebi? kakve veze imamo mi vishe sa tobom kao ekipa? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 haaa haaaaa *Nelson's* pwned! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ja sam reko da zelim da pomognem :P fato nisi me razumeo mislio sam highli namesti da igram vs njega posto on zna na kojoj mapi igra koji pa samo stavi svoju postavu najbolje naspram iste :P bacate jedan free win za 4gl ako neigram :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Vladice mene bi bilo sramota da posle svega pitam da igram za doticni team. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 ja sam reko da zelim da pomognem :P fato nisi me razumeo mislio sam highli namesti da igram vs njega posto on zna na kojoj mapi igra koji pa samo stavi svoju postavu najbolje naspram iste :P bacate jedan free win za 4gl ako neigram :P ← ili free-lose, poshto se ne pojavlujesh.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 samo da pitam ja sa strane... gde su vam ovi rusi u 4gl izgleda da su raskinuli ugovor.. cini mi se da sam jednog od njih video u drugom klanu u premier ligi... onaj sto ima cudno ime, nelf a bio je 2. valjda u ruskim wcg kvalifikacijama za singapur??? Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 Neytpoh i franSe su presli u QPool,a Kot u aLw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Neytpoh i franSe su presli u QPool,a Kot u aLw ← i sada uzimaju grrrrrdne pare u mnogo boljoj ekipi, tardovi Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 Koje oni to grdne pare mogu da uzmu kad ni Grubby ne moze da zivi normalno od wara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Brate zerox , tako je ocigledno da se sprdao , misim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Cak je i za svaki slucaj stavio .... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 grubi nemoze da zivi jel zivi u holandiji ali jedan apm koji zivi u rusiji u kojoj je beda 800$ koliko dobija mesecno mu je za 17 godina koliko ima sasvim dosta :) Da placa sve sebi jos lanovi i neki hardwere koji dobija tipa kiko je dobio intelov comp od 3k eura tako nesto mozes zamisliti sta tek apm dobija i na ovim prostorima da neko dobije 800$ fino bi ziveo :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 vidi bolide znam da se zezao,ali kazem ovako...zato sto sam ja mislio do pre par meseci da progameri zaradjuju pristojne pare,a ustvari mozda samo Moon moze da zivi od wc3a...i to samo dok igra ← Izvini nisam znao da si toliko retardiran , mentalno obolele nikad ne zajebavam , stvarno izvini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 mojne se vredjate zerox nije los decko samo sto onanise na losu stranku (sala mala) :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 24, 2005 Author Report Share Posted October 24, 2005 Izvini nisam znao da si toliko retardiran , mentalno obolele nikad ne zajebavam , stvarno izvini... ← Decko logout... xWolfe nemoj vise sa tim strankama smorio si i boga i narod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ...ako je radikal....ondak ima opravdanje za glupe izjave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Longleyy ce malo da odmori od postovanja sledeca 2 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 hehe sto ovaj stator salje ljude na odmor :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Jeste da grubby ne moze da zivi od wc3-a, ali ne bi bilo tako da je u rusiji, grubby je ipak navikao na vishi zivotni standard... Secam se sam kako su franse i kot skakali po glavi dok im 4gl neposalje par stotina evra mesecno obojici zajedno... Tako da bi ti se neki rus vishe trudio 10 x za 500 e, nego neki madfrog, rotterdam za 2 000 e.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 zasto ja ovde jedini mislim da se grubi obogatio od warcrafta i siguran sam da sam u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts