encore Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 GL GL !!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 freemane sto ne bi pilo vodu?vazno da si ti reko:P a sto nisi video kako funkcionise to je drugo Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 pazi to sve lepo funcionise u teoriji ali dok mi neko ne potvrdi neki human i neuzme wcg ili eswc to sve mozes da bacis u vodu Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 pazi to sve lepo funcionise u teoriji ali dok mi neko ne potvrdi neki human i neuzme wcg ili eswc to sve mozes da bacis u vodu ← bitje i toga ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 kad bude reci cu ghoste ti si genije :) ali posto znam da nece biti nebrinem se da cu to ikada morati da izgovorim :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 koliko ja znam udovi retko kada vade sniclobacace ← Retko ? Skoro svaki bolji ud ih vadi, ako vec mu ne uspe t2 push... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Retko ? Skoro svaki bolji ud ih vadi, ako vec mu ne uspe t2 push... ← taj fazon... svi pametni udovi izbace bar dva "sniclobacaca" pogotovo protiv elfa... a sniclobacaci po dmgu i attack rateu su najbolji siege u igri (posle mortaraca sa pucketanjem)... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 najbolji sieg izuzev tenka je catapult od orca i to je dokazano u 1000 partija kada orc sidzuje undeada meat wagoni se raspadnu a mortari su najvece govno imaju 300 hp krenes seage ovaj dodje baci coil novu ubije ga vrati se i tako dok ne izvadi destrose ili sta mu vec treba i neprobije te manite vi cifre i to gledajte vi kako se to odrazava u samoj igrici mada meati jesu dobri vs mass drajada Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 najbolji sieg izuzev tenka je catapult od orca i to je dokazano u 1000 partija kada orc sidzuje undeada meat wagoni se raspadnu a mortari su najvece govno imaju 300 hp krenes seage ovaj dodje baci coil novu ubije ga vrati se i tako dok ne izvadi destrose ili sta mu vec treba i neprobije te manite vi cifre i to gledajte vi kako se to odrazava u samoj igrici mada meati jesu dobri vs mass drajada ← Tacno tako,moze moj jebeni meat wagon da ima isti DMG kao Demolisher ali dzaba brate kada moj jebeni meatwagon ima 300hpa dok jebeni demolishe ima 500+...pa da vidimo ko ce duze da zivi... a rade samo vs driada....uostalom brate realno te sve vashe retardirane taktike ce 1 proci,ali drugi put ne ne decace.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 Sad but true. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 (edited) pazi nek neko proba sa ovim taktikama da odigra 2 puta inqup prvi put ce dosta dogurati drugi put odma ispada garantujem a dobro se zna ko igra na skill a ko igra na taktiku i element iznenadjenja... Edited October 17, 2005 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 da slazem se sa prethodnih 20-ak postova. i ja mislim da ulazimo u wpl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 gogin, vladicin i freemanov postovi obrisani zbog licnih stvari. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 posteno gl svima na mene mogu uvek racnuati... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Sto se tice siegova... Niko nije pomenuo da mortara mozes bloodlustovati,ili baciti inner fire ili healovati,ili baciti invisibilty. Dok se ni na jedan drugi katapult ne mogu baciti buffovi.(Al znam isto tako na mortare moze i nova,coil,fearie fire,al ipak za cenu od 180 golda,posteno je...) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 18, 2005 Author Report Share Posted October 18, 2005 Sto se tice siegova... Niko nije pomenuo da mortara mozes bloodlustovati,ili baciti inner fire ili healovati,ili baciti invisibilty. ← ili nukeovati novom,chainom,waveom,blizzardom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 ili nukeovati novom,chainom,waveom,blizzardom... ← posto su katapulti inmuni na magije, pa nemozesh da im bacish inner fire, ili feary fire , slow, blizzard, wawe, terror, jbg , jadni mortari. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 nemozes da im grunes coil novu sto je dovoljno da orc moze da sidzuje undeda jadnog a to human nemoze a da ne govorim kakva bi bila tek smejurija kad bi na t2 onako human dosao i krenuo da tornja orca hehe kako bi orc presao preko njega jel dok human ne izvadi soserke i pristove on nema sta da trazi u fajtu sa orcom Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 nemozes da im grunes coil novu sto je dovoljno da orc moze da sidzuje undeda jadnog a to human nemoze a da ne govorim kakva bi bila tek smejurija kad bi na t2 onako human dosao i krenuo da tornja orca hehe kako bi orc presao preko njega jel dok human ne izvadi soserke i pristove on nema sta da trazi u fajtu sa orcom ← A UD dok ne izvadi destrose moze da pushi karu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 A UD dok ne izvadi destrose moze da pushi karu... ← a i kad ih izvadi,svi pobegnu onih par sekudni dok imaju manu a posle moras na skajl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 a i kad ih izvadi,svi pobegnu onih par sekudni dok imaju manu a posle moras na skajl... ← A kada ih izvadi navata orca na creepu i odvali ga, ili mu ode u bazi i porushi sve burrowe, a i samo destrosi su mi smesna taktika vs orca... mnogo je bolje gulovi / findovi, dk / dl ili findovi / destrosi, cl / dk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 brate sto jest jest orc ne gubi od undeda a undead negubi od humana a elf gubi samo od elfa ;) i od undeda od orca i humana slabije :) od humana i jos i nekad gubi ali od orca nikad :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 brate sto jest jest orc ne gubi od undeda a undead negubi od humana a elf gubi samo od elfa ;) i od undeda od orca i humana slabije :) od humana i jos i nekad gubi ali od orca nikad :) ← Cek jesam li ti ja juche pokazao kako Elf igrao vs UDa mass T1 POTM?:) ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 meni je to igrao neki lik,znaci dobio sam ga na 6-6 heroje...uopste nije taktika slaba...mass expanda,mass t1 sa upg,i vozdra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Cek jesam li ti ja juche pokazao kako Elf igrao vs UDa mass T1 POTM?:) ^^ ← to je super fazon, odesh 100 pop arcera 3-3 sa markanship-om i pristesicinom aurom, arcer ima dmg k'o dind, a em sto zauzima manje populacije, i josh ako ima tavern ubacish alhemista i bacish bombu na dk-a i istopi se u sekundi :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts