Serbia Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Dali se jos nekom javila ova greska: Error retrieving character list Znaci to mi se desava kada treba izaberem lika na odredjenom serveru. Doduse ovo je sada prvi put da mi izbacuje i mozda je zbog gasenja servera u 03:00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 interni sistem merenja vremena im je off...takoda je izbacilo na 3 min pre kraja umesto da cheka do nule...bitje sutra sve ok... jedina frka sto sam chekao do samog kraja da bidujem za jedan pattern a nisam =o) no nema veze bitje josh svega toga =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) Meni se nešto mnogo čudno desilo, nekih 5 minuta pre shutdowna krenem u booty bay i pošto sam idiot uključim eyes of the beast bacim se sa petom sa broda i krenem da plivam, posle nekog vremena javi mi se error oko transfera, čini mi se da je zaista tako pisalo "Transfer error" zatim isključim skill i pojavim se zabagovan (ne mogu da se pomeram) iznad vode blizu onih ostrva na putu za bb, probam da dozovem peta kad mi jebena igra kaže da ga ni nemam, aj reko ok jebeš peta, iskoristim hs i takođe se pojavim zabagovan, ne mogu ni da mrdnem zatim uključim guild opcije i izbaci mi poruku internal guild error ili tako nešto, uradim logout i kad sam se vratio pojavi mi se Error retrieving character list, znači prebledeo sam. Nadam se da je to sve zbog gašenja jer ako nije ugasio sam ga... Edited October 12, 2005 by baya Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra^Belgrade Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 bre i meni se isto desilo :P valjda cu da budem o5 na televizor sutra :P a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 Meni se desilo da sam Upotrebio kamen misleci da se prebacim zadnjih 3 minuta do AH reda radi i dok se ucitavala stranica sa plavom linijom do kraja odjednom me izbaci iz igre. E ljudi ocu moja 3 minuta nazad i ko im navija satove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts