Tauruss Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Treba mi pomoc... Nigde ne mogu da nadjem ovaj addon za Gothic 2. Jel stigao kod nas i da li neko zna neki link za free dl?? Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ze englesku verziju neznam,ali ja imam,i igrao sam sa nemackom verzijom koju sam sa translacionim modom pretvorio u englesku.Izbacili su sada i eng. verziju mislim da je i krekovana samo jos je nema kod nas.Ili bar ja nisam naisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 Ze englesku verziju neznam,ali ja imam,i igrao sam sa nemackom verzijom koju sam sa translacionim modom pretvorio u englesku.Izbacili su sada i eng. verziju mislim da je i krekovana samo jos je nema kod nas.Ili bar ja nisam naisao ← Jesi iz Bg? Znam da nema eng verzije, imam translator i sve, samo mi nedostaje addon! Samo daj link ili da organizujemo neku razmenu uz pice =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 mislim da se nije jos pojavila odradjena engleska verzija... mozda da sacekas jos dan dva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Jesi iz Bg? Znam da nema eng verzije, imam translator i sve, samo mi nedostaje addon! Samo daj link ili da organizujemo neku razmenu uz pice =))) ← Nisam iz BG,ali eto me u subotu.Dolazim na derbi(na sever ) pa ti mogu poneti.Ostalo mozemo dogovoriti na PM,ovo sam napisao samo zbog onog "sever" hehe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Pratim sve sto je vezano za Gothic od kad je igra izasla i situacija je sledeca: NOTR ne postoji zvanichno u engleskoj verziji. ALI, pre nekih mesec-dva izasle su madjarska i cheshka verzija NOTR, i obe su u stvari full engleske verzije (znachi i voice i titlovi), dok je jedino original omot i manual na madjarskom (odnosno cheskom). Pricha se da uskoro treba da izadje US GOLD verzija Gothic 2 u koji ce biti ukljuchen i NOTR, ali to je najavljivano vec X puta uz zadnje dve godine i nikada se nije ostvarila. Znachi najbolja varijanta je da ako znate nekog da ide u Budimpestu da vam kupi primerak NOTR. Druga varijanta je da nadjete jednu od ove dve verzije preko P2P programa. Ja trenutno skidam neku "english" verziju od 850 mb, ali nisam siguran da je to to...Javicu vam u cetvrtak ujutro da li je to ono sto nam treba ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 To sto skidas bi trebalo da je to.Gresis,ovaj silno gresis prijatelju!Engleska verzija se pojavila.Imas opis u SK,a znas i sam da i oni rade opise kad izadje krekovana verzija.A i ima je na nforce-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Pazi, mislim da su ovi iz SK igrali cesku ili madjarsku verziju. Do pre deset dana sam visio na www.rpgdot.com Tamo imas podforum o Gothic 2 (to je prakticno zvanicni Gothic forum). Ljudi kukaju vec godinama cekajuci englesku verziju. Prochitaj threadove sa prve strane "Gothic 2 general" foruma i videces da svi iz Engleske kupuju igricu preko jednog sajta u Ceskoj, jer je to jedina verzija igre koja ima engleski voice i titlove. Jedino ako se nije pojavila zvanicna engleska verzija u zadnjih deset dana (mada sumnjam u to). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yellow Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Engleska verzija je izasla juna ove godine, ako si voljan posalji mi pm tvoju adresu, posto sam ja iz Nisa, pa bi mogao da ti posaljem. Ali ima jedan problem, posto je image file (a ne moze da se startuje bez org cd-a), a nigde nema na netu crack za eng verziju mora da se snjimi nemacki 2.6 patch i crack... a samim tim i titlovi su na nemackom dok zvuk i sve ostalo je na eng, pa sam morao da nabacim i eng mod za nemacku verziju tako da je sve u potpunosti na engleskom. btw Gothic2 NotR> all of rpg'z! ;) Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Posxalji PM pipboy-u on je pisao opis za SK ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 btw Gothic2 NotR> all of rpg'z! ;) Poz. ← Amen to that! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts