Mario^^ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Hmm, odmah da napomenem, ovo nije 100% sigurno... gazda me je pitao da li imam nekog ko bi mogao to da radi... ja sam rekao da cu da se raspitam... pa evo ovde se raspitujem... Dakle ne garantujem 100% da ce biti posla jer je vrlo moguce da on nadje nekog u medjuvremenu... Jednoj igraonici u metrou treba neko da odrzava kompove... taj neko bi bio svakodnevno tu od nekih moda 12:00 do mozda 20:00 ili tako neshto... Igraonica ima 40 kompjutera... potrebno znanje i sa softverom i hardverom... bilo bi pozeljno ako imate neku diplomu ili bilo kakav dokument koji dokazuje da imate jelte nekog pojma o poslu... Ono shto ja mogu da obecam je da cu dati gazdi ( bilo bi pozeljno da mi posaljete na pm ) brojeve telefona zaineteresovanih, a dalje cete se dogovoriti sa njim oko ostalog... Igraonica vec ima jednog operatera koji radi ovaj posao, ali baja bash i nije chesto tu... Njegova plata je 400 eura pa rachunajte da cete i vi biti placeni neshto slichno... Eto toliko... za vishe informacija, mozete da me pmujete ili da ovde odgovorite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Hmm, odmah da napomenem, ovo nije 100% sigurno... gazda me je pitao da li imam nekog ko bi mogao to da radi... ja sam rekao da cu da se raspitam... pa evo ovde se raspitujem... Dakle ne garantujem 100% da ce biti posla jer je vrlo moguce da on nadje nekog u medjuvremenu... Jednoj igraonici u metrou treba neko da odrzava kompove... taj neko bi bio svakodnevno tu od nekih moda 12:00 do mozda 20:00 ili tako neshto... Igraonica ima 40 kompjutera... potrebno znanje i sa softverom i hardverom... bilo bi pozeljno ako imate neku diplomu ili bilo kakav dokument koji dokazuje da imate jelte nekog pojma o poslu... Ono shto ja mogu da obecam je da cu dati gazdi ( bilo bi pozeljno da mi posaljete na pm ) brojeve telefona zaineteresovanih, a dalje cete se dogovoriti sa njim oko ostalog... Igraonica vec ima jednog operatera koji radi ovaj posao, ali baja bash i nije chesto tu... Njegova plata je 400 eura pa rachunajte da cete i vi biti placeni neshto slichno... Eto toliko... za vishe informacija, mozete da me pmujete ili da ovde odgovorite... ← zanima me ovo, pa reci kolko je sigurno i gde moze vishe da se sazna. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 i mene zanima molim te reci mi jel ovo i dalje vazi,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Gde se nalazi igraona.. i o kojoj je rec? Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts