Immortalis Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 moj buraz je vozio skije jedno vreme i onda je preshao na bord, samo je rekao da je osecaj mnogo bolji i da se ne vraca na skije. btw neko rece da je lakshe raditi akrobacije sa skijama, to vec ne razumem , akrobacije sa skijama mi nekako izgledaju trapavo. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 individualna stvar ko sta voli... u banskom sam upoznao lika koji se skija od malih nogu ali je taj dan probao board i skapirao da su za njega skije nesto najbolje. rekao je da je super, ali su skije njemu bolje. i ja sam skijao kao klinac pa se sada ludacki lozim na board... btw. ide se na zabljak 21.10., ugovoreno je, samo da se skapira koliko ljudi ce ici pa da se vidi koliko ce para to zadovoljstvo kostati. ako ima zainteresovanih neka bace pogled na www.skijanje.co.yu/forum topik "oglas za ski manijake" pa neka vide sta se desava... kako stvari stoje ja palim direktno sa posla na planinu Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 po meni je jedna od glavnih prednosti borda laksha vozhnja po dubokom snegu... nekako je bolji filing. bord keva a na stranu to da sam stao na skije pre 3 god posle 8 god,i nekim klincima pokazao piruetu na panchicu(brdo klinaca slusha instruktora,a ja prolazim sa jednom nogom gore i okrecem se,kad sam uspeo da se zaustavim otresao sam kapu u stilu "hteosamto":Dposle su mi u grandu rekli da josh nisu videli da je neko na taj nachin polomio vezove:)).dakle tolko o tome da je nemoguce zaboraviti voziti skije:D a to shto sam hteo da zavrshim komplet za 150 jura je veruj mi najpovoljnije moguce.ortak je dobio step in i neki predrkan bord,ali poshto je prestao da frirajduje nije je ni vozao. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 nisam to rekao tebi nego đapetu koji pita kalija dal je vozio bord u beogradu (?!?!) ← pa postoje brda u predgradjima (izmedju mirijeva i visnjice recimo, odmah ispod groblja "lesce") koja nisu preterano dugacka i strma ali gotivna za vezbanje i ostajanje u kondiciji. a na kosutnjaku naprave i jump pa skacu k'o blesavi. mislim da je bio i rail prosle godine... pa zna li neko jos neko brdo??? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 plus Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 E cali ivane saznao sam za Francusku. 240e prevoz smestaj, 7-dnevni ski pass i klopa u decembru. E sad ako bude snega bice do jaja jer prosle godine nije bilo, tj bilo je ali ne onako da bude full. Tako da sam ja racunao u vrh glava to je maximum ti treba 5 glava za France. Pa sad da vidimo. Btw jel zna neko kad je expo zim !?!?!??!?! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ono shto sam ja video je 350 evra put, smeshtaj, i pseto za deset dana na snegu, ali konkretne ponude tek od kraja oktobra ce biti. btw ovo je za tri doline bolje ici krajem januara / pochetkom feb jer ce tu biti brda snega, a moram i pare nekako da skrpim (30 evra u shteku a treba mi maska i rukavice) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ono shto sam ja video je 350 evra put, smeshtaj, i pseto za deset dana na snegu, ali konkretne ponude tek od kraja oktobra ce biti. btw ovo je za tri doline bolje ici krajem januara / pochetkom feb jer ce tu biti brda snega, a moram i pare nekako da skrpim (30 evra u shteku a treba mi maska i rukavice) ← Kolko ja znam tad je sezona, a onda prase sa cenama. dunno. Ja znam da je ovako jeftino decembar i tamo april,maj Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 povoljno je ići posle petog januara (pošto katoličke zemlje imaju uglavnom spojene odmore od božića do tri kralja ili kako se već zove ono sranje nekoliko dana posle nove godine), samo što tada svi imaju ispite.. kraj februara je isto kul. i da, nisam rekao da je lakše raditi akrobacije na skijama, nego da su moguće zajebanije akrobacije iz prostog razloga što su obe noge slobodne.. uostalom, pogledajte big air ski akrobacije, biće vam jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ju da ja cu u januaru imati ispite isto... aiiiii videcu nekako da sjebem to pre ili da ostavim za posle :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 jeste li razmisljali o bugarskoj???? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 postoji ekipa koja se vec uveliko dogovara i zavrsava kombinaciju za bansko. javi cu cene uskoro pa vidite da li vam odgovara... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Coko idemo da se vozimo, posto si ti naravno brzi da nesto pojedemo i popijemo o tvom troshku ;) Ja kazem da su MENI skije djubre a ja ti spavam skevom :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 15, 2005 Author Report Share Posted October 15, 2005 verovatno se za vikend ide na zabljak! ima li neko ko je stvarno zainteresovan??? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts