Jump to content

snowboard

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebeno...

Board ownuje skije su djubre, pogotovo sto skijam od 6. godine i svake godine sam isao na skijanje ponekad i 2 puta, skije smaraju do jaja board je keva ako zelite da malo izvodite akrobacije. ;)

Inace ovo je samo moje misljenje ko ne misli tako nek ne hejtuje, ako neko krene na hejt spavam mu sa kevom.

Moje mishljenje Kovache je da si ti tenkre, ko ne misli tako nek ne hejtuje :)

Ako ti krenesh da me hejtujesh spavam ti sa kevom.

glečeri u scg? jel to pored dina na antarktiku brate?

jedini sneg u oktobru za koji znam u scg je u mom frizhideru. kakvi crni glecheri..

mada, nadji mi glecher i upadam u akciju [^]

pa postoje i severni delovi planina koje sunce ne vidi, genijalci!!! cali, sta vozis, skije ili board???

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

glecheri, po wikipediji

A glacier is a large, long-lasting river of ice that is formed on land and moves in response to gravity. A glacier is formed by multi-year ice accretion in mountainous or sloping terrain.

nope. josh uvek ne mogu da se setim ijednog glechera u scg, a ni na balkanu :P

jedino zanimljivo mesto za backcountry je durmitor, ali koliko mi je propala kondicija ne bi ni dva puta otpeshachio na vrh planine [:D]

vozio sam skije ali sam preshao na bord jer se to vishe uklapa u moj imidz urbanog buntovnika za razliku od skijasha koji su deo establishmenta..

riiight [:D]

vozio sam dugo skije, i posle vishegodishnje pauze (celoj familiji ukrali skije) sam probao bord, i bolje mi lezhi (uvek sam mrzeo shtapove [:D] ).

bemliga da li su bash gleceri, ali snega ima sigurno jer sam pricao sa muzem jedne moje eXtra gotivne ortakinje i baja kaze da je blejao po planinama i snegu u tom nekom periodu kada je bio na visinskim pripremama. baja je bivsi atleticar, trcao maratone i tako to.

pa ne verujem da bi likovi dogovarali tako nesto cisto da bi popunjavali kojekakve topike i ubili vreme.

... mada...

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

bemliga da li su bash gleceri, ali snega ima sigurno jer sam pricao sa muzem jedne moje eXtra gotivne ortakinje i baja kaze da je blejao po planinama i snegu u tom nekom periodu kada je bio na visinskim pripremama. baja je bivsi atleticar, trcao maratone i tako to.

pa ne verujem da bi  likovi dogovarali tako nesto cisto da bi popunjavali kojekakve topike i ubili vreme.

... mada...

pa pazi, da bi imao glecher morash imati planinu koja tokom cele godine ima sneg. tako neshto nema nigde u evropi sem na alpima (ne znam za skandinaviju)

btw postoji 'ski staza' na koshutnjaku, ali to je toliko bedno da ne vredi pominjati..

migsa, u toj tvojoj trci možete da budete konkurentni samo ako se vozi po celcu.. nije hejt, prosto su skije mnogo brže od borda.. bolja aerodinamika, stabilnije.. naravno, ovde govorim o spustu, skretanje je za pičke.

:D

mislim da ćemo morati da prestanemo sa činjenicama, de1 će da se ljuti.. ;>

bord definitivno ima svojih prednosti, ali to meni laički deluje da se temelji na nekom subjektivnom osećaju prilikom vožnje, dok ako gledamo objektivno, skije dominiraju i u brzini, i u prohodnosti, i u akrobacijama.

naravno, taj ako je tebi lično do jaja dok voziš (pomenuti subjektivni osećaj), onda sve ostalo mačku o rep ;)

plus što cice više vole bordere

Nije li ironija da je natopic o skijanju odgovorilo manje ljudi, a da se ispostavilo da vise ljudi gotivi skije nego board?

Ajde i ja da dam svoje misljenje : o boardu i skijama ko o skejtu i roskama. Pikam ove druge opcije i mnogo su jace od necega za sta ti trebaju slabe fizicke predispozicije. Inace u obukama specijalnih jedinica obavezne su skije, a ne board.

Nije li ironicno sto u XXX-u Vin Dizel bezi boardom od lavine, iako bi bolje bilo da je isao skijama?

I PITTY DA FOO