Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 glečeri u scg? jel to pored dina na antarktiku brate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 jedini sneg u oktobru za koji znam u scg je u mom frizhideru. kakvi crni glecheri.. mada, nadji mi glecher i upadam u akciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Jebeno... Board ownuje skije su djubre, pogotovo sto skijam od 6. godine i svake godine sam isao na skijanje ponekad i 2 puta, skije smaraju do jaja board je keva ako zelite da malo izvodite akrobacije. ;) Inace ovo je samo moje misljenje ko ne misli tako nek ne hejtuje, ako neko krene na hejt spavam mu sa kevom. ← Moje mishljenje Kovache je da si ti tenkre, ko ne misli tako nek ne hejtuje :) Ako ti krenesh da me hejtujesh spavam ti sa kevom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 glečeri u scg? jel to pored dina na antarktiku brate? ← jedini sneg u oktobru za koji znam u scg je u mom frizhideru. kakvi crni glecheri.. mada, nadji mi glecher i upadam u akciju ← pa postoje i severni delovi planina koje sunce ne vidi, genijalci!!! cali, sta vozis, skije ili board??? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Moje mishljenje Kovache je da si ti tenkre, ko ne misli tako nek ne hejtuje :) Ako ti krenesh da me hejtujesh spavam ti sa kevom. ← let the hate begin ! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 glecheri, po wikipediji A glacier is a large, long-lasting river of ice that is formed on land and moves in response to gravity. A glacier is formed by multi-year ice accretion in mountainous or sloping terrain. nope. josh uvek ne mogu da se setim ijednog glechera u scg, a ni na balkanu :P jedino zanimljivo mesto za backcountry je durmitor, ali koliko mi je propala kondicija ne bi ni dva puta otpeshachio na vrh planine vozio sam skije ali sam preshao na bord jer se to vishe uklapa u moj imidz urbanog buntovnika za razliku od skijasha koji su deo establishmenta.. riiight vozio sam dugo skije, i posle vishegodishnje pauze (celoj familiji ukrali skije) sam probao bord, i bolje mi lezhi (uvek sam mrzeo shtapove ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 bemliga da li su bash gleceri, ali snega ima sigurno jer sam pricao sa muzem jedne moje eXtra gotivne ortakinje i baja kaze da je blejao po planinama i snegu u tom nekom periodu kada je bio na visinskim pripremama. baja je bivsi atleticar, trcao maratone i tako to. pa ne verujem da bi likovi dogovarali tako nesto cisto da bi popunjavali kojekakve topike i ubili vreme. ... mada... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 cali, ne pitah te... jesi li vozio board i dge? i da li si se spustao negde u BGD-u? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 jedini sneg u oktobru za koji znam u scg je u mom frizhideru. kakvi crni glecheri.. mada, nadji mi glecher i upadam u akciju ← igzektli...Ja bih ishao redovno, poshto kapiram da za to ni ne treba veliki kesh. Ako se neshto izorganizuje, tu sam. Vozim skije, naravno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 ju gada bi kidin mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) Nou, aj m ded sirius. Der iz nou snou in Srbija nau. Nouver iksept mejbi et Kopaonik or sam ader haj mauntin, bat i dont tink det vi ken ski der, bikoz if vi kud, adr pipl vould alredi hev dan det. Edited October 7, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 nisam to rekao tebi nego đapetu koji pita kalija dal je vozio bord u beogradu (?!?!) sori zbog zabune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) Pomislio sam prvo na to...ali sam ipak doshao do zakljuchka da je to zbog mog igzektli . Edited October 7, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ok... 1vs1 trka sve je dozvoljeno ko prvi stigne pobedio je bilo skije/bord/sanke/etc moi bord... ! bord ftw! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 bemliga da li su bash gleceri, ali snega ima sigurno jer sam pricao sa muzem jedne moje eXtra gotivne ortakinje i baja kaze da je blejao po planinama i snegu u tom nekom periodu kada je bio na visinskim pripremama. baja je bivsi atleticar, trcao maratone i tako to. pa ne verujem da bi likovi dogovarali tako nesto cisto da bi popunjavali kojekakve topike i ubili vreme. ... mada... pa pazi, da bi imao glecher morash imati planinu koja tokom cele godine ima sneg. tako neshto nema nigde u evropi sem na alpima (ne znam za skandinaviju) btw postoji 'ski staza' na koshutnjaku, ali to je toliko bedno da ne vredi pominjati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 migsa, u toj tvojoj trci možete da budete konkurentni samo ako se vozi po celcu.. nije hejt, prosto su skije mnogo brže od borda.. bolja aerodinamika, stabilnije.. naravno, ovde govorim o spustu, skretanje je za pičke. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 imaju oni izduzeni bordovi ,sa njima se dosta brze ide, ne znam dal je brze od skija al je brzo :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 nope, skije su brzhe na pravcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 I u skretanju su brze, kad bi radio na primer paralel VSL sa bordom pobedio bi , posto ipak su skije dugachije od borda po pitanju tih brzinskih pizda materina, ali ne vredi uporedjivati ipak te dve stvari sto se brzine tiche, zar ne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 mislim da ćemo morati da prestanemo sa činjenicama, de1 će da se ljuti.. ;> bord definitivno ima svojih prednosti, ali to meni laički deluje da se temelji na nekom subjektivnom osećaju prilikom vožnje, dok ako gledamo objektivno, skije dominiraju i u brzini, i u prohodnosti, i u akrobacijama. naravno, taj ako je tebi lično do jaja dok voziš (pomenuti subjektivni osećaj), onda sve ostalo mačku o rep ;) plus što cice više vole bordere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Nije li ironija da je natopic o skijanju odgovorilo manje ljudi, a da se ispostavilo da vise ljudi gotivi skije nego board? Ajde i ja da dam svoje misljenje : o boardu i skijama ko o skejtu i roskama. Pikam ove druge opcije i mnogo su jace od necega za sta ti trebaju slabe fizicke predispozicije. Inace u obukama specijalnih jedinica obavezne su skije, a ne board. Nije li ironicno sto u XXX-u Vin Dizel bezi boardom od lavine, iako bi bolje bilo da je isao skijama? Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 plus Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ok, najviše vole vozače mercedesa, ako na to ciljaš onda si u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ^^ Kakav lik, ne verujem Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Inace u obukama specijalnih jedinica obavezne su skije, a ne board. jesi probao nekad da se krecesh crosscountry na bordu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts